EMILY RATAJKOWSKI

Lijepa brineta za iznenadno vjenčanje odabrala netipičan outfit s potpisom pristupačnog brenda

25.02.2018 u 10:13

Bionic
Reading

Poznata manekenka i glumica Emily Ratajkowski sve je šokirala uplovivši u bračne vode, a mnoge je pomalo iznenadio i njezin odabir za tu svečanu prigodu

Slavna ljepotica koju smo vidjeli u filmovima 'Entourage' i 'Nestala', za iznenadno vjenčanje koje se održalo u gradskoj vijećnici u New Yorku, odabrala je komplet iz poznatog high street brenda, pristupačne Zare, koji košta 200 dolara (oko 1200 kuna)!

💫

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

Jakna s dvorednim kopčanjem i široke hlače u efektnoj boji senfa za kojom već neko vrijeme luduju trendseterice, naglasile su njezinu besprijekornu frizuru, a ovaj netipični vjenčani outfit, zgodna je Emily upotpunila s crnim šeširom ukrašenim velom, laganim make upom i malo nakita.

  • +7
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Odabranik njezina srca je producent Sebastian Bear-McClard s kojim je, kako pišu strani mediji, vrlo kratko. Naime, Emily je donedavno bila zaručena s Jeffom Magidom s kojim je i živjela, a da ima novog dečka, objavila je prvi puta za Valentinovo.

Svoje je obožavatelja o velikoj promjeni izvijestila na Instagramu.

'Imam iznenađenje',napisala je uz fotografiju sa svojim psićem, a ispod fotografije sa Sebastianom je napisala. 'Udala sam se danas', napisala je uz fotku s novopečenim suprugom.

Sebastian je glumac i producent, najpoznatiji po filmu 'Good Time', s Robertom Pattinsonom.

  • +2
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Inače, poznatu manekenku i glumicu koja se proslavila u spotu 'Blurred Lines' vidjet ćemo ove godine u nekoliko projekata: 'Lying and Stealing', komediji 'I Feel Pretty' s Amy Schumer i Michelle Williams i u trileru 'Welcome Home' s Aaronom Paulom, zvijezdom serije 'Breaking Bad'.