LJEPOTA JEDNOSTAVNOSTI

Slavnim Hrvaticama za šik styling nisu potrebne štikle

10.06.2016 u 14:57

Bionic
Reading

U povodu otvaranja nove poslovnice u Zagrebu, poznati optički lanac predstavio je najnovije kolekcije za nadolazeće ljeto u originalnom morskom duhu, a naše poznate dame tu su prigodu iskoristile da pokažu ležerne ljetne stylinge. Modnog pravila 'manje je više' ovoga puta držale su se Iva Balaban i glumica Petra Kurtela i nisu pogriješile

Ravne cipele zadnjih su sezona osvojile modni svijet, a kako isfurati ovaj trend ,jako dobro znaju glumica Petra Kurtela i Iva Balaban koje su u svoje jednostavne, ali jako šik ljetne stylinge sjajno uklopile cipele s ravnim potplatima.

Plavokosa glumica uz jednostavnu haljinu kombinirala je još jednostavnije plave balerinke, a styling upotpunila efektnom pletenom torbom i još jednom dokazala da je ne smatraju bez razloga jednom od najbolje odjevenih Hrvatica.

Bivša manekenka Iva Balaban još je jedna od slavnih Hrvatica kojoj ne nedostaje stila. Ona se uspješno poigrava različitim modnim stilom i uvijek uspijeva složiti sjajne kombinacije. Nije pogriješila ni ovaj put odjenuvši jednostavnu crnu haljinicu A-kroja na koju je obula Guccijeve loaferice u crvenoj boji, modni klasik koji posljednju sezonu-dvije doživljava novi modni uzlet.

Iva i Petra uživale su u ljetnoj atmosferi u društvu poznatih Hrvatica, među kojima su bile Vanja Halilović, Andrea Andrassy, Ecija Ivušić, Iva Šarić Leko, Jelena Glišić, Korana Gvozdić, u povodu otvaranja druge zagrebačka poslovnica poznatog lanca Optika Anda u City Centeru one Zagreb East. Uz ležerno druženje i zabavu, poznati uzvanici imali su priliku isprobati i odabrati svoje favorite iz trendovskih modela sunčanih naočala renomiranih brendova kao što su Dolce Gabbana, Michael Kors, Prada, Miu Miu, Giorgio Armani, Persol, Bvlgari, Chopard, Dita, Carolina Herrera, Ray Ban, Police, Oakley te mnogi drugi.