ZEMECKIS NA ODMORU U GRADU

Slavni redatelj oduševljen ljepotama Dubrovnika

16.08.2013 u 13:43

Bionic
Reading

Robert Zemeckis, američki filmski redatelj, producent i scenarist, boravio je s obitelji na odmoru u dubrovačkom Hotelu Excelsior

Redatelj koji je svjetsku slavu stekao filmskim hitovima 'Povratak u budućnost', a Oscara dobio za režiju filma 'Forrest Gump', u Dubrovniku je boravio na odmoru koji provodi sa svojom obitelji – suprugom i troje djece. Iako je prvi put u Hrvatskoj, slavni redatelj izjavio je kako mu to sigurno neće biti i posljednji put. Oduševljen ljepotama Dubrovnika najavio je ponovno svoj dolazak u skorijoj budućnosti. Najviše od svega ga je oduševila činjenica da je s obitelji mogao neometano uživati u svom odmoru u jednom od najljepših gradova na Mediteranu.

Na odlasku, slavni redatelj fotografirao se za Excelsiorov čuveni 'Zid slavnih' – galeriju poznatih osoba koje su proteklo stoljeće boravile u kultnom hotelu koji upravo ove godine slavi stoljeće svog postojanja, a proslavit će ga jedinstvenim glazbenim događajem na Stradunu, koncertom renomirane svjetske glazbene zvijezde Bryana Ferrya u pratnji orkestra, koji će se održati 30. rujna kao poklon građanima Dubrovnika, njegovim gostima te prijateljima grada i grupacije ALH.