TKO IM NE BI ZAVIDIO

Slavne mama i kći – ne zna se koja je ljepša

10.05.2015 u 13:00

Bionic
Reading

Kći Cindy Crawford, Kaia Gerber, može se smatrati pravom sretnicom jer sve više sliči svojoj prelijepoj majci, a ona joj očito daje i vrijedne savjete o tome kako pozirati na crvenom tepihu

Na premijeri filma 'Tomorrowland' održanoj u Los Angelesu slavna manekenka pozirala je s cijelom obitelji, kćerkom Kaijom, sinom Presleyjem i suprugom Randeom.

No sve su oči bile uprte u 13-godišnju kćer koja nevjerojatno sliči svojoj majci pa se svi pitaju hoće li i Kaia jednog dana postati jedan od najuspješnijih modela na svijetu poput Cindy. Ona je svoju karijeru započela kada je bila tri godine starija nego što je Kaia sada, a i ona je već imala neke angažmane u svijetu mode.

Majka i kći potrudile su se uskladiti svoje outfite pa je Cindy odabrala tamne traperice u kombinaciji s bijelom jaknom dok je Kaia rokerskim kožnjakom naglasila svoj mladenački look

Cindy će uskoro napuniti 50 godina i svi se slažu u mišljenju da doista izgleda odlično, a tako je bilo i na ovoj premijeri, na kojoj je uz dobar outfit imala ten bez mane i svoj zaštitni znak - dugu raspuštenu kosu.