SVI GA ŽELE

Slavne ljepotice potpuno su opčinjene kaputima ovog poznatog brenda

09.01.2019 u 13:28

Bionic
Reading

Max Mara, legendarni talijanski brend osnovan još 1951. godine i danas je sinonim za bezvremensku eleganciju i vrhunski dizajn, pa ne čudi da kreacije s njihovim potpisom rado nose mnoge poznate fashionistice

Klasični krojevi i nenametljivi tonovi ono je što čini Max Marine kapute pravim modnim draguljem koji obožavaju žene diljem svijeta, od holivudskih diva, poslovnih žena do fashionistica koje modu svakodnevno žive.

Dizajner Ian Griffiths koji za Max Maru dizajnira više od 30 godina, ne odustaje od dobitne modne formule koja oduševljava zaljubljenice u modu.

  • +5
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Zimi je dobar kaput ili moćna jakna najvažniji dio stajlinga, a trendseterice u posljednje vrijeme ne izlaze iz modela koje potpisuje ovaj renomirani talijanski brend.

Max Marine kreacije vječna su modna investicija pa smo kapute s potpisom ovog brenda nedavno mogli vidjeti na ljubiteljici klasičnih kombinacija Angelini Jolie u čije se profinjene stajlinge sjajno uklapaju kreacije ovog talijanskog brenda.

Dojmljivi crveni kaput s potpisom prestižnog dizajnera u svoju je večernju kombinaciju uključila i nekadašnja teen zvijezda Lindsay Lohan. Problematična zvijezda prošetala se u crvenom kaputu s potpisom Max Mare ukrašenom koji je nosila s haljinom Saint Laurenta i seksi sandalama (René Caovilla).

  • +8
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža

Bezvremenski Max Marin dizajn prigrlila je i Jennifer Lopez.

Slavna glumica i pjevačica prošetala je prekrasni nebeskoplavi kaput koji je upotpunila još jednim moćnim komadom: luksuznom crnom Hermesovom birkenicom čija cijena iznosi oko 70 tisuća kuna. Ostatak stajlinga bio je pomno odabran: crne isprane traperice, udobna dolčevita, trendi sunčane naočale (Chanel) i seksi gležnjače od brušene kože s potpisom joj omiljenog dizajnera Giuseppea Zanottija.

  • +6
Allison Williams u kaputu Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Kaput u boji devine dlake isfurala je i glumica Allison Williams, prelijepa zvijezda hit HBO-ove serije 'Girls' koja je mamila uzdahe u klasičnom Max Marinom dizajnu. Zgodna Allison bila je oličenje elegancije začinivši outfit neobičnom kožnom haljinom (Rochas), cipelama Christiana Louboutina i naušnicama (Ara Vartanian).