VELIKI HIT

Slavne ljepotice kunu se u ovaj praktični top čija je cijena sasvim prihvatljivih 200 kuna

03.03.2020 u 20:06

Bionic
Reading

Zasigurno svaka zaljubljenica u modu ima nekoliko 'basic' komada koji se s lakoćom mogu uklopiti u svaki stajling, a čini se da su i poznate zaljubljenice u modu pronašle svoj omiljenu krpicu koja se može nositi u mnogim prigodama

Dakako, svi imamo neke favorite u svojoj garderobi koji su nam toliko dragi da ih obično pokupujemo u nekoliko različitih boja.

Sestre Kylie i Kendall Jenner te njihova dobra prijateljica, manekenska zvijezda Hailey Bieber osim što dijele modni ukus i često ih možemo vidjeti u sličnim modnim kombinacijama, oduševljene su jednim modnim komadom zbog čije kupnje nećemo bankrotirati.

Iako se ove zaljubljenice u modu pohvaliti ormarima prepunima skupocjenih dizajnerskih komada od npr. Guccija pa do Balmaina, ni one nisu odoljele šarmu ovog jednostavnog, a praktičnog topa koji dođe sasvim prihvatljivih oko 200 kuna (30 dolara).

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

alien sister @kyliejenner

Objavu dijeli Kendall (@kendalljenner)

Slavne trendseterice ne mogu se zasititi kratkog topa, 'Yvonne crop top', s potpisom brenda Meshki koji vrlo često nose pa smo Hailey vidjeli kako ga npr. nosi ispod oversized kardigana na pariškom Tjednu mode kad je plijenila poglede u all white stajlingu, kao i u kombinaciji s traperom.

  • +7
Hailey Baldwin Izvor: Profimedia / Autor: FGA+LSN / KCS Presse / Profimedia

Kylie i Kendall su se na Instagramu pohvalile svojim primjerkom u crnoj i boji kože koji također može dobro izgledati ispod sakoa ili košulje.

Riječ je o klasičnom crop topu s vrlo tankim naramenicama koji dolazi u nekoliko neutralnih boja od bijele pa do maslinaste, a djevojke i žene koje se mogu pohvaliti zavidnim strukom i trbušnjacima mogu ga nositi i samostalno.