SPAJA SKUPO I JEFTINO

Slavna trendseterica obara s nogu u Zarinom kaputu

10.02.2016 u 15:16

Bionic
Reading

Kći Aleca Baldwina sve češće obara s nogu dobrim odijevanjem, a budući da si može priuštiti skupocjene krpice, lijepo je vidjeti da nosi i pristupačne brendove

Osamnaestogodišnja manekenka i djevojka Justina Biebera Hailey Baldwin do sada je iskoristila pojavljivanja na crvenom tepihu, poput dodjele europskih nagrada MTV EMA u Milanu, za pokazivanje vitke linije u izazovnim outfitima i privlačenje pažnje, ali zna i složiti dobar street style bez skupih krpica.

Tako su je paparazzi uslikali u New Yorku gdje je trendi gležnjače od brušene kože nosila uz predimenzionirani kaput iz Zare. Mladenačke poderane crne uske traperice lijepo se slažu s kariranim kaputom, a styling nije uništila ni sportska majica s kapuljačom.

Kaput je definitivno bio okosnica zgodne kombinacije mlade Hailey, a cijena od 450 kuna barem je dvostruko niža od gležnjača i torbe s potpisom Saint Laurent.

U svakom slučaju, Hailey poput svoje dobre prijateljice Kendall Jenner uspješno spaja povoljne komade iz Zare ili H&M-a sa skupim markama, a to uvijek može biti dobra inspiracija za povoljnije kombinacije koje izgledaju kao s modnih pista.