VIŠAK NE SILAZI

Slavna pjevačica nikako ne može smršavjeti

18.09.2013 u 09:52

Bionic
Reading

Pjevačica Lily Allen sprema se vratiti na scenu nakon četverogodišnje pauze, ali navodno jako pati jer se bori s viškom kilograma

Ljepuškasta pjevačica u pauzi od četiri godine rodila je dva puta, djevojčice Ethel Mary i Marnie Rose, i sada se muči s viškom kilograma.

Closer Magazine piše kako je 28-godišnja pjevačica zbog viška kilograma bila jako loše volje na nedavnom vjenčanju prijatelja te je odlučila uhvatiti se u koštac s problemom prije povratka na scenu. Svima je govorila kako se loše osjeća i očito je bilo da se ne osjeća ugdono u haljini koju je odabrala.

Prije nego što se češće počne pojavljivati u javnosti, Lily želi svoju staru liniju, a posebno je muči opušten trbuh nakon porođaja. Navodno ne želi kupovati novu odjeću dok ne smršavi i ne opet ne bude fit.

Izvor blizak Lily kaže kako je inače jako nesigurna u sebe zbog situacije s kilogramima, a haljina koju je nosila na vjenčanju posebno ju je deprimirala i dovela do nove odluke o mršavljenju. Dodaje da se ponekad drži rasporeda zdrave prehrane i vježba, a zatim u svemu popusti te jede slatkiše i uopće ne radi.