DIANE KRUGER

Slavna Njemica majstorski spojila dva najveća trenda sezone

27.04.2019 u 21:48

Bionic
Reading

Svojim neupitnim osjećajem za stil 42- godišnja njemačka glumica Diane Kruger zavrijedila je titulu jedne od najbolje odjevenih dama u Hollywoodu, a da itekako prati aktualne trendove dokazala je pojavom u francuskoj prijestolnici mode

Kombinezon kao odjevni komad godinama je prisutan na modnoj sceni, a u aktualnoj sezoni predstavlja veliki trend.

Zna to i jedna od najbolje odjevenih glumica u svijetu Hollywooda, njemica Diane Kruger, koja se sportskom događanju FIA Formula E Championship Paris ePrix pojavila u zanimljivom modelu crnog kombinezona od acid wash trapera. Poput kombinezona, traper tretiran kiselina slovi za veliki sezonski trend o čemu doljno govore u prilog aktualne kolekcije vodećih dizajnerskih imena.

  • +11
Traper na modnim pistama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Model radnog kombinezona kreiranog od trapera koji je donedavno slovio za najomraženiji trend iz 80-ih, Diane Kruger parirala je uz klasični crni kaput muškog kroja, dok je cjelokupno izdanje stilizirala klasičnom torbom Chanel s metalnim remenom uz crne sandale s remenčićima zlatnih detalja.

  • +5
Diane Kruger Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Upečatljiv kombinezon viđen na Diane djelo je francuskog brenda Isabel Marant predstavljen u aktualnoj kolekciji, a u prodaji se nalazi po cijeni nešto manjoj od 5 tisuća kuna.