LJEPOTA U GENIMA

Slavna mama i kći izgledaju poput blizanki

17.06.2015 u 10:05

Cindy Crawford

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Manekenka Cindy Crawford povela je djecu Kaiju i Presleyja u Hong Kong na promociju luksuznih satova i dokumentarca, a još jednom su majka i kći bile u središtu pažnje zbog nevjerojatne sličnosti

Kći Kaia već je krenula majčinim stopama i iza sebe ima nekoliko modnih poslova. Budući da su toliko slične, svi se pitaju hoće li i ona jednog dana biti među najuspješnijim manekenkama na svijetu poput svoje majke.

Cindy je svoju karijeru započela kada je bila tri godine starija od Kaije sada, a na promociji luksuznih satova Omega, dame su odabrale vrlo sličan styling. Dok je Cindy imala kombinezon u monokromnoj kombinaciji, inspiriran klasičnim smokingom, mlađahna Kaia odabrala je haljinu primjerenu svojim godinama. Sin Presley također je pazio na stil, samo se odlučio za potpuno crni outfit.

Sličnost majke i kćeri doista je nevjerojatna, a lijepa 13-godišnjakinja prvi pravi editorijal snimila je za Teen Vogue, uz podršku cijele obitelji. Prije toga, s deset godina bila je zaštitno lice za Young Versace, liniju odjeće za djecu.

Lijepa tinejdžerka komentirala je kako izgledaju snimanja uz podršku majke, slavne manekenke: 'Ona zna toliko o ovome poslu. Ne može si pomoći pa mi potiho govori što da radim, kao npr. podigni ruku više i slično.' Mladu Kaiju svi hvale i kažu da odlično odrađuje posao, stoga se u ovom slučaju uzrečica 'kakva majka, takva kći' doista može shvatiti doslovce.