ljubakanje na plaži

Ne krije sreću: Javni izljevi ljubavi slavne glumice

12.09.2017 u 09:53

Bionic
Reading

Lijepa latino glumica Eva Longoria uživa već nekoliko dana u dobrom društvu, suncu, moru i zabavi. Najpoznatija kućanica na svijetu trenutno se odmara u Grčkoj sa suprugom Joseom Bastonom i prijateljima, a fotoreporteri su ju uhvatili u dosad najintimnijim trenucima i romantičnim zagrljajima s voljenim

Slavna glumica trenutno je na Mediteranu te već nekoliko dana plovi grčkom obalom. Ovih dana Eva Longoria i suprug zabavljaju se s društvom na otoku Mikonosu te, osim u sunčanju, kupanju i dobroj hrani i piću, uživaju u šopingu.

Evu su paparazzi uspjeli nakon dugo vremena slikati u ovako opuštenom izdanju i romantičnoj atmosferi sa suprugom Joseom Bastonom, koji inače izbjegava sve doticaje s medijima.

  • +13
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Supružnici su u popularnom restoranu Nammos proveli opušteno poslijepodne kartajući se s prijateljima, a pritom se nisu prestajali ljubiti i grliti.

Being photo bombed by Sean Elliott! Hahahaha 🇬🇷

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Na licu glumice, koju je proslavila uloga kućanice, mogla se pritom vidjeti velika sreća i zadovoljstvo. 

  • +3
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pokazala je tada da je njihova ljubav i dalje jaka, da su i nakon godinu dana braka sretni kao prvog dana te da je nakon dva bračna brodoloma koji su iza nje Jose ipak onaj pravi.

Par obožava putovanja, posebno Europom, pa smo ih tako u srpnju ove godine mogli vidjeti na odmoru u Španjolskoj, kada je 42-godišnjakinja pokazala svoju zavidnu figuru.