golišavo izdanje

Slavna Kosovarka na prestižnu dodjelu nagrada stigla u haljini koja malo toga ostavlja mašti

21.08.2018 u 14:01

Bionic
Reading

Crvenim tepihom prestižne dodjele MTV-jevih nagrada u New Yorku prošetala se sinoć i pjevačica Rita Ora te se isticala svojim izborom stajlinga. Iako nas stariji uče da nije lijepo 'buljiti', s lijepe Kosovarke bilo je teško skrenuti pogled, s obzirom na to da je haljina koju je nosila više toga otkrila nego što je prikrila

Ovogodišnja dodjela MTV-jevih video glazbenih nagrada okupila je u njujorškom Radio City Music Hallu brojne estradne ličnosti željne prestižnog kipića i bliceva fotoaparata. U moru najlošije odjevenih ljepotica, koje su na crvenom tepihu pokazale ništa više od golotinje, kiča i neukusa, našla se i britanska pjevačica kosovskih korijena Rita Ora.

Lijepa Kosovarka poznata po ekstravagantnom modnom izričaju i učestalim modnim provokacijama prošetala se crvenim tepihom u dugoj prozirnoj haljini s ornamentima koja je malo toga ostavila mašti. Riječ je o haljini s potpisom Jean-Paula Gaultiera koja je otkrila crne satenske gaćice brenda Fleur du Mal, ali i golo poprsje koje pjevačica iz nekog razloga nije željela prekriti grudnjakom.

  • +7
Rita Ora na dodjelu MTV-jevih nagrada stigla u golišavom stajlingu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Cjelokupan stajling pjevačica je upotpunila sandalama Giuseppea Zanottija na petu i efektnim rokerskim nakitom koji je dizajnirala omiljena holivudska dizajnerica Lorraine Schwartz, dok je svoju plavu kosu odlučila zalizati uz glavu.

Inače, slavna pjevačica je s dodjele kući ponijela nagradu za najbolji dance video za pjesmu 'Lonely Together', koju je snimila u suradnji s prerano preminulim DJ-em Aviciijem.

  • +38
Dodjela MTV-jevih nagrada Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža