ZVIJER OD GLAVE DO PETE

Slavna Kosovarka pokazala divlju stranu

20.08.2018 u 20:46

Bionic
Reading

Kričave boje opet su u modi, a ovom trendu nije odoljela ni slavna Kosovarka Rita Ora koja se na koncertu uoči dodjele MTV-jevim VMA nagrada pojavila u odvažnoj i divljoj kombinaciji

Kričave boje razne životinje koriste kako bi ukazale na opasnost, često i lažnu, ne bi li odvratile napadača, a kao da nije već dovoljno opasan sam po sebi, Rita je kričavo zelenim učinila krzno leoparda.

Zgodna pjevačica porijeklom s Kosova nastupila je ove nedjelje u New Yorku na koncertu zagrijavanja za večerašnju dodjelu MTV-jevih VMA nagrada.

Osim moćnim vokalom i hotovima koji drmaju top ljestvicama, Kosoavarka s londonskom adresom vojsku svojih obožavatelja stekla je i svojim osebujnim stilom.

Ostala mu je vjerna i na ovom koncertu u New Yorku, u kojem se pojavila u minijaturnoj haljini kričavo-zelene boje s leopardovim printom.

No neobičnoj kombinaciji tu nije kraj pa kako bi naglasila svoju divlju stranu, Rita je na sebe navukla i najlonke, iste boje, istog printa.

  • +6
Divlji stajling slavne Kosovarke Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za potpuni dojam, lijepa Kosovarka obula je štiklu istog uzorka i tek nešto drugačije boje, a o rame okačila torbicu koja se gotovo stopila s haljinom.

Svjetlucave detalje sa štikli, Rita je ukomponirala s ogromnim visećim svjetlucavim naušnicama, prstanjem i narukvicama.

Rita Ora na Instagramu Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram