SVE RADI SAMA

Slavna glumica otkrila tajnu svoje uvijek savršene frizure

25.04.2015 u 12:05

Bionic
Reading

Jedna je od rijetkih slavnih osoba koje same slažu styling, frizuru i make up. Blake Lively netipična je holivudska zvijezda koja ne krije koliko uživa u kreativnim izazovima kad je vlastiti izgled pitanju

'Sama si slažem frizure i šminkam se za događaje. Trudim se pronaći ono što najviše odgovara mom licu, na što sam ponosna i što želim istaknuti', rekla je lijepa glumica iz filma 'Bezvremenska Adeline' u intervjuu za magazin Allure

Otkriva da joj trenutačno svakodnevna briga oko četveromjesečne kćerkice James ostavlja malo vremena za igranje s make upom. 'Ovih dana zaista nema vremena za šminkanje, jedino prekrijem tamne podočnjake. No sviđa mi se ruž L’Oréal Colour Riche koji ima nijansu lubenice, suptilan je, ali daje neku živost licu', kaže Blake koja je već nekoliko godina i zaštitno lice ovog francuskog kozmetičkog diva.

Otkrila je i nekoliko trikova za seksi frizuru. Blake se sama fenira i često, kad je kod kuće, kosu nosi skupljenu u punđu. No kad poželi malo volumena u svojoj dugoj kosi, prvo u tako skupljenu kosu stavi malo pjene za kosu i isfenira je što bliže tjemenu.

'Kad otpustim punđu, samo raščešljam kosu velikom četkom kako bi dobila volumen', otkriva spretna glumica koja je i zaštitno lice za Gucci parfeme.

Osvježavajući je i i njezin stav prema estetskim zahvatima.

'Oduvijek mislim da je žena najljepša i najelegantnija kad se vidi da je ostarjela sa stilom. Ili je možda ipak imala bolje kirurge od drugih? Šalim se, ali bore na nečijem licu su njihova priča, njihovo pitanje. Teško mi je u ovoj dobi, s 27 godina, osuđivati što žene rade ili ne rade u svojim šezdesetima, ali mogu samo reći da zaista cijenim osobu koja ponosno nosi svoje bore i borice', izjavila je mlada glumica koja nas posljednjih dana ne prestaje oduševljavati svojim odjevnim kombinacijama, pa je tako u svega osam sati promijenila osam različitih odjevnih kombinacija, koje, baš poput frizure i šminke - slaže isključivo sama.