BEBE REXHA

Slavna glazbenica obline nikad nije krila, a sada iskreno govori o borbi s kilogramima

18.04.2023 u 14:06

Bionic
Reading

Bebe Rexha, američka glazbenica s tri nominacije za nagradu Grammy, nikad nije krila to da je imala problema s kilogramima

Bebe Rexha, čiji su roditelji Albanci iz Sjeverne Makedonije, bez zadrške je govorila o svojim oscilacijama u kilaži, a sad je ispričala kako se neugodno iznenadila nakon što joj je tražilica na TikToku predložila pretraživanje na temu 'težina Bebe Rexhe'.

Bebe, koja je poznata po svojim oskudnim kreacijama, poprilično se šokirala kad je vidjela da je njezino ime u trendingu na TikToku dok je gledala svoje videozapise kad joj se iznenada pojavila opcija za pretraživanje i njezine težine.

  • +4
Bebe Rexha Izvor: EPA / Autor: CAROLINE BREHMAN

'Vidjeti tu mogućnost za pretraživanje je vrlo uznemirujuće. Nisam ljuta jer je to istina. Udebljala sam se. To je baš s****. Hvala svima koji me vole bez obzira na sve', tvitala je 33-godišnjakinja rođena u Brooklynu s 35,9 milijuna pratitelja na društvenim mrežama.

Bebe čije je pravo ime Bleta, priznala je i da je gurmanica te da uživa u jelu.

'Uvijek sam se borila s težinom. Volim jesti. Radim na sebi svaki dan. Samo sam trenutno malo obeshrabrena', rekla je.

Još u lipnju 2021. Bebe je promovirala pokret za 'normalizaciju 165 funti' (odnosno 75 kilograma), da bi šest mjeseci kasnije priznala da se osjećala 'odvratno u svom tijelu'.

'Ne osjećam se dobro u svojoj koži, a kad se ne osjećam dobro, ne želim ništa objavljivati na društvenim mrežama. I to je doista razlog zbog kojeg zadnjih godinu dana nisam objavljivala onoliko koliko sam prije', rekla je tad 33-godišnja vlasnica hita 'Heart Wants What It Wants' koja je nedavno nastupila i na Coachelli.

Inače, Bebe će u četvrtak 20. travnja objaviti svoju glazbenu suradnju s reperom Snoop Doggom, 16 puta nominiranim za Grammy, pod nazivom 'Satellite'.