CARMEN GIMENO

Mislite da traper od glave do pete nije opcija za zrelije dame? Itekako griješite

18.04.2023 u 11:03

Bionic
Reading

Carmen Gimeno, španjolska influencerica s genijalnim modnim kombinacijama, ima rastuću vojsku sljedbenika na društvenim mrežama

Instagramski profil sjedokose pedeset plus modne ikone najbolje dokazuje to da za odlične modne kombinacije nije nužno potrošiti pravo bogatstvo.

Influencerica koja svojim stilom oduševljava ne samo zrelije dame, baš kao i sjedokosa Grece Ghanem, rado krši nepisana pravila odijevanja.

Modna ikona iz Bilbaa nerijetko kreira odlične modne kombinacije i svima dostupnim komadima iz high street trgovina poput Zare, Manga ili H&M-a.

Ako ste bili skeptični oko popularnih all denim stajlinga, Carmen je svojim najnovijim lookom uspješno dokazala da su takve kombinacije itekako prikladne i za poznije godine.

  • +6
I Kaia Gerber obožava popularne sambice Izvor: Profimedia / Autor: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kreirala je tako odličan outfit koji briše godine, i to s potpisom Zare.

Zanimljiva košulja s efektnim dodatkom u vidu velikog bijelog cvijeta i udobne traperice u istoj nijansi trapera izgledaju - sjajno.

Modna ikona ovaj je mladenački look idealan za proljeće upotpunila i tenisicama, za kojima u posljednje vrijeme vlada prava pomama. Naravno, riječ je o omiljenom Adidasovom modelu Samba u neutralnoj bijeloj boji.

Crveni ruž i klasične Rey-Banove sunčane naočale dobro su se uklopili u ovaj genijalan casual outfit španjolske 50 plus ikone stila, za koji je dobila samo bezbrojne komplimente.