JEANNE DAMAS

Slavna Francuskinja i u trudnoći osvaja stilom; evo njezinih modnih savjeta za buduće mame

13.11.2020 u 10:09

Bionic
Reading

Francuska blogerica Jeanne Damas itekako je poznata svim ljubiteljicama prepoznatljivog francuskog chica. Uvijek sjajno dotjerana, zgodna Parižanka koja stoji iz brenda Rouje i u trudnoći ostavlja bez daha svojim ludo dobrim odjevnim kombinacijama

Od pletenih džempera pa do lepršavih haljina koje naglašavaju njezin rastući trbuščić, 28-godišnja Jeanne Damas i u trudnoći nastavlja inspirirati svojim genijalnim outfitima.

Kreativna direktorica brenda Rouje, modu ima u malom prstu i doista se ne možemo prestati diviti njezinom stilu koji na najbolji način spaja klasiku i suvremene trendove, uz njezin jak stilski potpis nadahnutom pariškim chicom.

  • +4
Jeanne Damas Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Lijepa brineta je u kolovozu otkrila sretnu vijest da će postati mama, a ova Parižanka pravi je primjer da se modne kombinacije za trudnice ne moraju svesti samo na tajice ili donje dijelove trenirki.

Njezin Instagram profil prepun je ludo dobrih stajlinga koji će, vjerujemo oduševiti sve, a ne samo buduće mame.

Udobne haljine s neodoljivim cvjetnim uzorkom ili točkicama u kombinaciji s npr. trendi kardiganima ili džemperima savršena su kombinacija koja spaja udobnost s cool stilom.

Jeanne ne krije kako je oduševljena svojim trbuščićem kojeg ponosno pokazuje i u pripijenoj odjeći.

'Zlatno je pravilo, po meni, biti ponosan na svoje tijelo i na te nove obline u trudnoći. Stvarno sam željela proslaviti trbuščić rastezljivim tkaninama, umjesto da ga skrivam ispod prevelike odjeće. Obožavam nositi haljine na vezivanje ljeti i pletene zimi, a obje varijante su savršene za trudnice. Jedino što ne nosim sada su traperice, a budući imam popriličan broj to je najveća promjena koju sam morala unijeti u način odijevanja. Također, ne nosim više ni gležnjače s visokom petom koje inače obožavam', rekla je Jeanne za španjolski Vogue.

Njezina fascinacija su i udobni komadi nadahnuti 80-ima poput pletenih džempera ili dugih kardigana, a za šetnje nosi parke ili udobne i tople kapute.

I svakodnevnu beauty rutinu je prilagodila svojoj trudnoći pa ne nosi puno make upa, osim njezinog prepoznatljivog ruža na usnama dok kondiciju održava satovima prenatalne joge.

'Ako se morate prestati baviti sportom, kao što se to meni dogodilo, vrlo je dobro naći neku drugu aktivnost. Satovi prenatalne joge nekoliko puta tjedno, uz istezanje i opuštanje mi jako pomažu', rekla je ova Francuskinja.