medicinska mikropigmentacija

Skrivate gubitak kose i ožiljke? Ovaj tretman daje rezultate

05.04.2018 u 09:49

Bionic
Reading

Ljeto se bliži, a brojni beauty tretmani traženiji su no ikada. Za borbu protiv celulita, viška kilograma i neželjenih dlačica sigurno ste dobro opremljeni, no kako se boriti s nedostacima na tijelu, poput ćelavosti, gubitka obrva, vitiliga i ožiljaka? Odgovor se krije u medicinskoj mikropigmentaciji koja omogućuje trajne i odmah vidljive rezultate

Kada govorimo o ljepoti, potpuno savršenstvo je nemoguće postići, no zato mu možemo prići korak bliže. Zahvaljujući medicinskoj mikropigmentaciji moguće je prikriti nedostatke poput ožiljaka, vitiliga, ćelavosti, iscrtati obrve, pa čak korigirati i blijede ili neravne usne te spuštene kapke. Radi se o metodi tetoviranja kojoj je cilj korigiranje i saniranje gubitka pigmenta na koži. Zbog trenutno vidljivih rezultata upravo je ovaj tretman vrlo brzo postao hit kod muškaraca i žena diljem svijeta. Naša poznata stručnjakinja Valentina Petrović potegnula je čak do Kine i postala licencirana edukatorica za ove tretmane u Hrvatskoj.

Samo jedan pogled u ogledalo dovoljan vam je da uočite blijede usne neravnog oblika, spuštene kapke, ožiljak koji već godinama bezuspješno skrivate i odmah osjetite tako poznat osjećaj nezadovoljstva. Srećom, ovaj ekskluzivni tretman kod kojega se odabirom pravih, prirodnih pigmenata područje depigmentacije ili ožiljka kamuflira i stapa s bojom okolne, zdrave kože uspješno briše sve neželjene nedostatke. Mikropigmentacija uspješno korigira nedostatke, ali rješava i problem svakodnevnog šminkanja. A upravo je to pravo olakšanje ljeti kada teška šminka predstavlja teret a ne zadovoljstvo. Jedna od najtraženijih tehnika u trajnom make up-u je sjenčanje trepavica kojom se postiže trajni rezultat gustoće trepavica.

Svatko tko se bori s problemom gubitka kose, potpunom ćelavosti, vidljivim ožiljcima na glavi, alopecijom i bilo kojim drugim faktorom koji utječe na  gubitak kose jako dobro zna koliko metoda pokušaja i pogrešaka te bezuspješno iščekivanje rezultata mogu biti frustrirajući. U ovome slučaju medicinska mikropigmentacija je nevjerojatno otkriće te spas muškarcima i ženama koji se već dugo bore s problemom ćelavosti. Radi se o iscrtavanju folikula dlačice na mjestima gdje nedostaje kosa, a može se primijeniti na dugoj i na kratkoj kosi. Ova tehnika ne vraća izgubljenu kosu, nego kamuflira i imitira novu, a samim time daje ono najbitnije, a to su odmah vidljivi rezultati za čime klijenti zapravo i najviše žude nakon niza godina bezuspješnog iščekivanja rezultata.

I dok je ćelavost češća boljka muškaraca, žene 'pate' od savršenih obrva koje se nikako ne smije zanemariti jer snažno definiraju lice.  Pinceta, depiliranje, bojanje, četkanje i iscrtavanje olovkom - nikako ne uspijevate postići željeni rezultat? Mikropigmentacija ima nevjerojatnu moć 'vratiti' izgubljene obrve te ih savršeno korigirati i dati im prirodan izgled.

Osim navedenih kozmetičkih tretmana, mikropigmentacijom moguće je izvesti i znatno teže zahvate, poput korekcije vitiliga, raznih ožiljka na koži, rekonstrukciju areola i bradavica.

Više informacija:  www.valentina-petrovic.com