SVE JE ODUŠEVILA

Rihanna iskreno progovorila o problemu koji pogađa mnoge majke

14.06.2024 u 14:31

Bionic
Reading

Najbogatija dama u glazbenoj industriji ovog je ponedjeljka, na promociji svog novog brenda, iskreno progovorila o problemu s kojim se suočavaju brojne žene nakon porođaja

Poslovno carstvo procijenjeno na 1, 4 milijardi dolara, Rihanna je odlučila proširiti lansiranjem novog brenda Fenty Hair, sa proizvodima namijenjenim svakom tipu kose.

O vlastitoj više je progovorila ovog ponedjeljka, na službenom predstavljanju svog novog brenda u New Yorku, pritom se dotaknuvši problema s kojim se suočavaju brojne majke.

Za Refinery29 tako je priznala da se nakon rođenja sina RZA-e (2) i 10- mjesečnog Riota suočila s gubitkom kose.

'Nisam očekivala da će se gubitak kose dogoditi u valovima. Mislila sam da će se jednostavno dogoditi i nakon njega će kosa ponovno narasti', priznala je dodavši da su joj pramenovi kose neočekivano počeli otpadati na različitim mjestima na glavi.

Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: Leon Bennett / Getty images / Profimedia

Međutim, to je iskustvo shvatila kao priliku da promijeni svoj stil, dodajući: 'Naučila sam prihvatiti tu promjenu koja me natjerala da postanem malo kreativnija i pametnija sa svojom kosom'.

Zbog kampanje, u kojoj je vlastiti brend za kosu promovirala s perikom na glavi, Rihanna se suočila s brojnim kritikama, no sve se promijenilo ovoga ponedjeljka, kada je osvanula s prirodnim kovrčama.

Osim frizurom na promociji brenda Fenty Hair pozornost je plijenila u bordo crvenom kompletu od kože koji je samo za nju stvorio njujorški brend Khaite, kao i mnoštvom nakita od crvenih rubina i dijamanata.