Emily ratajkowski

Skoro smo ih zaboravili, a sada su veliki hit: Zanosna brineta ne izlazi iz ovih starih tenisica

16.03.2024 u 09:31

  • +3

Emily Ratajkowski

Izvor: Profimedia / Autor: THEIMAGEDIRECT.COM / THE IMAGE DIRECT / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Emily Ratajkowski nerijetko ulicama New Yorka prošeće kao modnom pistom, servirajući sjajne stjalinge. Ovog puta pažnje je privukla sjajnim spojem ležerne elegancije i svakodnevnog chica, a zvijezde ovog stajlinga bile su hit tenisice

Uživajući u toplom proljetnom vremenu, Emily Ratajkowski prošetala se ulicama Velike Jabuke i pri tome pažnju privukla još jednim sjajnim stajlingom. Slavna 32-godišnja manekenka spojila je proljetni chic top bardot izreza i prozirnog gornjega dijela s bijelom midi suknjom. A stajling je zaokružila upečatljivom izborom cipela – crvenim Puma tenisicama, 'It' tenisicama stvorenim za 'It' djevojku.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Naime, vintage tenisice predvođene adidasovim sambicama veliki su hit među najvećim trendsetericama današnjice. A u 2023. godini svjedočili smo velikom povratku upravo Puminih tenisica, još jednom njemačkom brendu koji se ponovno uspinje na ljestvici popularnosti.

Uz brojne sportske brendove na novi interes ljubitelja mode za retro tenisicama Puma je odgovorila novim lansiranjem modela kao što su Motorsport, Avanti i Palermo koje su veliki hit među ljubiteljima mode.

Emily je pokleknula pred modelom Palermo od brušene kože a prvo je nosila onaj u crnoj boji, a sada je modnu kombinaciju razigrala odabravši isti model ali u jarko crvenoj boji i oduševila chic izdanjem.

  • +2
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: IGNAT / INSTAR IMAGES / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA