Emily ratajkowski

Zanosna brineta ima sjajan stajling, a hit tenisice s početka milenija nosi uz baš sve

15.03.2024 u 08:58

  • +2

Emily Ratajkowski

Izvor: Profimedia / Autor: IGNAT / INSTAR IMAGES / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Oversized odijelo za proljeće je sjajan izbor, a ako u to imalo sumnjate, dovoljno je pogledati najnoviji stajling koji je Emily Ratajkowski prošetala ulicama New Yorka

Iako savršena harmonija oversized sakoa i hlača širokih nogavica nikada neće izaći iz mode, odijelo šireg kroja nije nužno odjeća za kojom će većina posegnuti za šetnju New Yorkom na 20 celzijevaca.

Međutim, svojim sjajnim stajlingom Emily Ratajkowski dokazala je da je ta pretpostavka potpuno pogrešna.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Manekenka i autorica knjige 'My Body' viđena je kako šeta svog psa Colomba u gradu u elegantnom bež sakou toliko prevelikom da su joj rukavi potpuno prekrivali prste. Sako je spojila s crni hlačama opuštenog kroja čije široke nogavice su se naborale na tenisicama. Ali komad zbog kojeg je ovo odijelo izgledalo tako dobro bila je jednostavna bijela trokutasta majica kratkih rukava izrađena od klasičnog bijelog pamuka.

Look koji je lijepo spojio ležerni chic i eleganciju svaki dan upotpunila je crnim Puma Palermo tenisicama – 'It' tenisicama stvorenim za 'It' djevojku – te naočalama u boji kornjačevine i zlatnim naušnicama. Naime, vintage tenisice predvođene adidasovim sambicama veliki su hit među najvećim trendsetericama današnjice. U 2023. godini svjedočili smo velikom povratku Puminih tenisica. Uz brojne sportske brendove na novi interes ljubitelja mode za retro tenisicama Puma je odgovorila novim lansiranjem modela kao što su Motorsport, Avanti i Palermo koje su veliki hit među ljubiteljima mode.

uvijek je jako cool

Samouvjereno i sofisticirano: Emily Ratajkowski isfurala novi 'kožni look' uz zanimljive kaubojke

Pogledaj galeriju