u cargo stilu

Skinny trapericama nije odzvonilo! Kate Middleton ne odustaje od modela koji ističe liniju

12.05.2023 u 12:12

Bionic
Reading

Živjele uske hlače! Bez obzira što vladajući trendovi diktiraju modele sa širokim nogavicama, skinny modelima teško je odoljeti, a dokazuje to i modni izbor Kate Middleton koja u ormaru ima model vrijedan kopiranja

Kate Middleton ne prati TikTok trendove. Umjesto toga, tijekom svog mandata, princeza od Walesa dosljedno se oslanja na komad od kojeg smo se oprostili prije mnogo sezona: uske traperice. Ovog puta odjenula je verziju trenutno najkontroverznijeg kroja dotjeranu detaljima i s daškom popularnih cargo hlača. I izgleda sjajno.

Kate Middleton osvaja u modelu uskih cargo traperica

Krunidba kralja Charlesa III. možda je završila, no praćenju stila Kate Middleton, kao vječne inspiracije, ne nazire se kraj. Netom nakon krunidbe princeza od Walesa, zajedno sa svojim suprugom, princem Williamom i njihovom djecom, volontirala je za inicijativu Big Help Out, izviđački događaj u Sloughu.

Za tu prigodu Kate se odlučila za modni komad koji smo davno bacili iz ormara: tamno sive skinny traperice G-Star Raw u cargo looku. Da, obožavatelji trendova i stilskih hitova možda su bili iznenađeni, ali svi koji su mislili da povratak trenutno slavi samo verzija cargo hlača sa širokim nogavicama, dobili su sjajnu modnu lekciju. Osim toga, tu je i činjenica da komadi koje princeza od Walesa odjene u pravilu vrlo brzo postanu trend, pa tako nije za isključiti mogućnost kako ćemo ovaj skinny model hlača viđati puno češće.

  • +23
Kate Middleton i princ William s djecom volontiraju Izvor: Profimedia / Autor: DANIEL LEAL / AFP / PROFIMEDIA

Čak i najzagriženiji ljubitelji hlača širokih i lepršavih nogavica moraju priznati da kombinacija cool cargo looka i romantične, nježne bluze izvrsno funkcionira. Možda je ipak vrijeme da odbacimo averziju prema skinny-fit komadima trapera? Uostalom, ne tako davno mnogi bi se sa sigurnošću rekli da su hlače niskog struka nepovratna moda, a evo ih sada opet na listi poželjnih.

Kako stilizirati skinny traperice kakve nosi Kate Middleton

Kad je riječ o odjevnim kombinacijama s uskim komadima, nema puno ograničenja, ali bitne su pravilne proporcije. Stoga, ako nosite uske hlače, odaberite širi gornji dio kako biste izgledu dali savršenu ravnotežu. Usput, isto vrijedi i za obrnuto: hlače baggy kroja najbolje je kombinirati s uskim gornjim dijelovima. Elegantne bijele bluze uvijek su dobar izbor, a uz klasičnu bijelu itekako je dobro imati i plavu verziju, što dokazuje i stajling Kate Middleton. Elegantan izgled gornjeg dijela i hladnoća cargo uskih traperica, koje možete odabrati u bilo kojoj boji, stvaraju ultimativnu ravnotežu. Spojite ih s omiljenim bijelim sandalama ili tenisicama i uživajte u tako jednostavnom, a efektnom izgledu.

  • +8
Plave košulje Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia