Blista u bijelom

Kate Middleton krunidbeni vikend otvara u laskavoj haljini svoje omiljene dizajnerice

05.05.2023 u 17:12

Bionic
Reading

Kate Middleton otvorila je krunidbeni vikend u velikom stilu. Nakon niza sjajnih stajlinga, princeza od Walesa blista u elegantnoj haljini s potpisom Jenny Packham koju je odjenula za ručak u Buckinghamskoj palači

Kate Middleton pokazala se u svojem najboljem izdanju u Jenny Packham haljini šivanoj po mjeri kada se pridružila princu Williamu na događaju u Buckinghamskoj palači uoči krunidbe kralja Charlesa. Naime, princ i princeza od Walesa pridružili su se kralju Charlesu III na ručku za 'predstavnike kraljevskih obitelji i premijere' koji su stigli u London prije službene krunidbe koja će se održati ove subote.

Nakon ručka, Kate i William pridružili su se kralju Charlesu u šetnji na mjestu gdje su ranije ovog tjedna održane probe za procesiju. Par je bio u svom najboljem izdanju dok su razgovarali s dobronamjernicima, divili se bebama i čavrljali s obožavateljima kraljevske obitelji koji već kampiraju uoči krunidbe.

Odabravši jednu od svojih omiljenih dizajnerica, Kate Middleton je pokazala vitku figuru u kreaciji midi duljine koja joj se sezala do koljena. Elegantna haljina bila je ukrašena tankim, crnim rubom uz ovratnik te kontrastnom crnom trakom u struku.

Dokazujući da crno-bijela kombinacija može itekako biti zanosna, princeza od Walesa obukla je cipele s remenčićima od brušene kože s potpisom Aquazzure, upotpunjene šarmantnim detaljima mašne i parom bisernih naušnica kraljice Elizabete II.

Ova modna kombinacija princeze od Walesa daje prvi pravi uvid u to što bi mogla nositi dok se odvija vikend krunidbe kralja Charlesa.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Jordan Pettitt / PA Images / Profimedia