moderna princeza

Kate Middleton oduševila u plavom sakou i chic tenisicama koje obožavaju trendseterice

07.05.2023 u 18:25

  • +6

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Andrew Matthews / Avalon / Profimedia

Bionic
Reading

Obožavatelji kraljevske obitelji okupljaju se kod dvorca Windsor gdje će se održati koncert povodom svečane krunidbe kralja Charlesa. Princ i princeza od Walesa nenajavljeno su se pojavili i iznendili obožavatelje. Tom prigodom Kate je servirala ležeran stajling i dokazala da je prava moderna princeza

Princ i princeza od Walesa nenajavljeno su se pojavili uoči koncerta u sklopu krunidbenog slavlja. Naime, kod dovra Windsor večeras će nastupiti slavna glazbena imena, a deseci tisuća obožavtelja okupljeni su Windsoru od ranog jutra kako bi vidjeli pop ikone Lionela Richieja, Katy Perry i Take That kako nastupaju u nastupu sa ostalim zvijezdama.

Kako bi iskazali svoju zahvalnost, William i Kate pozdravili su mnoštvo, rukovali se i razgovarali s posjetiteljima. Princ je dobio limenku piva te je zamoljen da ga proslijedi Charlesu, a zatim je pijuckao domaći gin.

Prijestolonasljednik je također otkrio da je njegovog oca Charlesa noćas boljeo vrat nakon što je nosio krunu svetog Edwarda koja je teška više od dva kilograma. Obraćajući se jednoj grupi obožavatelja, princ je rekao: 'Mislim da ga je sinoć bolio vrat, zbog krune...teška je vraški puno'.

Uz Williama je bila i Kate i još jednom oduševila nenametljivim i primjerenim stajlingom. Nakon nekoliko napornih dana provedenih u slavlju krunidbe, Kate je izgledala svježije no ikad u lanenom sakou brenda Reiss.

Naime, princezi od Walesa ne nedostaje elegantnih vrhunskih sakoa, od Alexandera McQueena šivanog po mjeri, do novih sezonskih stilova Self-Portraita. No high-street brend jako joj je drag po pitanju sakoa, a ovog puta osvježaavjuće plavi sako kombinirala je s s bijelom majicom kratkih rukava, crnim hlačama cigareta kroja čiji dizajn potpisuje britanski brend LK Bennett i omiljenim joj Veja tenisicama, a dodala je i biserne Kiki McDonough naušnice.

  • +7
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Parsons Media / Eyevine / Profimedia