SPLIT, trogir, dubrovnik

Nakon posjete Grčkoj: Street style zvijezda uživa u ljepotama naše obale

26.07.2023 u 16:40

Bionic
Reading

Posljednjih godina svjedočimo dolasku sve većeg broja poznatih osoba na Jadran. Svako ljeto iznenade nas nova lica koja ne kriju oduševljenje našim čistim morem, plažama, kamenim gradićima i gastronomskom ponudom. Ove godine oduševila se i jedna od nautjecajnijih i insprativnijih infleuncerica današnjice

Da je Hrvatska top ljetna destinacija svjedoče dolasci brojnih stranih zvijezda, a trenutno 'kod nas' uživa i street style zvijezda Grece Ghanem koja vojsku svojih pratitelja časti prizorima iz Lijepe Naše.

Prije nekoliko dana je na Instagramu najavila da će posjetiti Grčku, Crnu Goru i Hrvatsku, a nakon Grčke javila se iz Splita odakle je posjetila Trogir i Čiovo te je stigla u Dubrovnik. Moglo se vidjeti da joj se svidjela arhitektura, ponuda na tržnici, razgledala je i suvenirnice te pozirala na plaži u tirkiznom Mango badiću.

Podsjetimo, osim što se izdvaja iz mnoštva trendseterica po svojim godinama, izdvaja se i stilom te dokazuje da žene iznad 50 itekako imaju mjesta na svjetskoj modnoj sceni. Po struci je mikrobiologinja i osobna trenerica, a u nešto manje od 7 godina postojanja svog profila na Instagramu okupila impresivnu publiku.

Njen zaštitni znak je srebrna bob frizura, i genijalne odjevne kombinacije, koje su sinonim za bezvremenski stil s pomakom. Živi u Montrealu (rođena u Libanonu), a hobi koji je pokrenula zajedno s kćeri sada je za nju posao, pa je brendovi često angažiraju kao modela, a često krasi naslovnice modnih i beauty magazina.

  • +3
Grece Ghanem Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia