SOFIA VERGARA

Neobične natikače ovom su klasičnom stajlingu dale posve novu dimenziju

23.08.2023 u 14:25

  • +5

Sofia Vergara

Izvor: Profimedia / Autor: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Sofiju Vergaru najčešće se može vidjeti u laskavim haljinama koje ističu njezine obline, no lijepa glumica rado nosi i traperice

Slavna Kolumbijka koja je svjetsku slavu stekla kao Gloria Delgado-Pritchett u hit seriji 'Moderna obitelj', uvijek izaziva pozornost kamo god da se uputi.

Glumica je bila mamac za poglede u jednostavnom stajlingu koji je uključivao bijelu oversized košulju i trendi traperice ravnih nogavica - upečatljiv modni spoj koji spada u bezvremenske klasike.

  • +7
Sofia Vergara Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / ALEXJR / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Sofia je ovom cool look dodala posebnu notu i to uz pomoć upečatljivih mule natikača-platformi s prozirnim detaljima koje potpisuje jedna od najcjenjenijih mladih dizajnerica Amina Muaddi čije kreacije rado nose mnoge poznate stanovnice Hollywooda.

Riječ je o brendu dizajnerice rumunjsko-jordanskog podrijetla koja je u samo nekoliko godina od osnutka postala sinonim za statement cipele. Svaki model s njezinim potpisom pomno je osmišljen i izrađen kako bi se žena koja ih nosi osjećala osnaženom i samouvjerenom, a baš takve su i upečatljive natikače koje nosi Vergara.

Stajling u kojem je bila itekako zapažena, atraktivna glumica začinila je prestižnom Diorovom Book Tote torbom.