traper suknje

Ova trendi suknja preplavila je police trgovina omiljenih high street brendova

23.08.2023 u 13:02

Bionic
Reading

Elegantne traper suknje bit će jedan od hit komada naredne sezone, a obilježit će ih dugačak kroj i visok prorez

Traper suknja prvi put je predstavljena 1970-ih kao alternativa traper hlačama i od tada je postala sastavni dio svakodnevnog života, a u novoj sezoni bit će jedan od must have komada.

Kolekcije za sezonu jesen-zima 2023.-2024. dale su naslutiti veliki povratak traper suknji na modnu scenu, a njihovu popularnost potvrdila je ponuda nekih od najpopularnijih high street brendova koji su svesrdno prihvatili ovaj trend.

U skladu s hladnijim dijelom godine, očekujemo prevlast maksi i midi modela koji će ove jeseni dolaziti s visokim prorezima te u raznim bojama trapera.

Ako ste u potrazi za odjevnim predmetom koji ćete nositi od jutra do sutra, ne tražite dalje od maksi bijelih suknji koje će svakom stajlingu dati šarmantnu dozu chica. Upravo jednu takvu u svoju je ponudu uvrstio Mango - model ravnog kroja s efektnih pet džepova.

S druge strane, u H&M-u možete pronaći sofisticiran sivi model koji ćete vrlo lako uklopiti u brojne stajlinge - od onih svakodnevnih do biznis outfita s usklađenom košuljom ili trendi prslukom.

Za kraj, nešto posve drugačije donosi Zara te je u ponudu uvrstila niz asimetričnih traper suknji, kao stvorenih za stiliziranje upečatljivih stajlinga ulične mode koje ćete, ovisno o odabiru obuće, moći nositi sve do narednog ljeta!