U SUSRET PROLJEĆU

Sjajna ideja za osvježenje looka: Ovi diskretni pramenovi idealni su za brinete

09.03.2022 u 10:14

Bionic
Reading

Penelope Cruz, nagrađivana španjolska glumica i muza Pedra Almodovara, godinama je vjerna tonovima raskošne čokolade, a njezina je kosa predmet divljenja mnogih zaljubljenica u modu

Zdrava i sjajna, Penelopeina lijepa kosa njezin je adut, a iako je dugo godina bila dugokosa i markantna Španjolka odlučila se za varijantu dugog boba duljine do ključne kosti koji joj odlično pristaje.

Upravo su ovakve frizure savršene i za sve dame iznad 40, jer tako ošišana kosa izgleda bujnije i ljepše, te dobiva dodatni volumen.

Zgodna Peneleope (47) sa suprugom, također glumcem Javierom Bardemom, pojavila se na crvenom tepihu u Santa Monici na jednom od predoscarskih događanja pod nazivom 'Oscar Nominee Luncheon' gdje nije manjkalo poznatih lica.

Atraktivna brineta bila je mamac za poglede u ružičastoj haljini bez rukava načinjenoj od tvida s potpisom Chanela i sandalama platformama koje su dodatno istaknule njezine vitke noge.

  • +7
Penelope Cruz Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lijepa brineta svoju je pomno isfeniranu kosu ovoga puta nosila podijeljenu po sredini, a mnogi su pohvalili i novu frizuru koja joj je odlično pristajala.

Savršeno proljetno osvježenje njezinog izgleda bili su suptilni pramenovi u tek nekoliko svjetlijih tonova što je genijalna ideja za sve brinete koje žele tek malo promijeniti boju kose.

Upravo su ovakvi, 'prirodni' pramenovi koji ostavljaju efekt kao da je kosa posvijetlila od sunca, odlično su rješenje za smeđokose dame kojima se ne sviđa drastična promjena boje.

Ako su dobro napravljeni nisu teški za održavanje, no nikako ne smijete zaboraviti koristiti preparate koji će dodatno nahraniti posvijetljene pramenove jer su skloni isušivanju.