ZA SVAKI UKUS

Pripremite se na vrijeme: Evo koja će se četiri modela haljina nositi ove godine

09.03.2022 u 06:56

Bionic
Reading

Haljine su unazad nekoliko sezona najpoželjniji modni komad jer nas u jednom potezu rješavaju muka oko kombiniranja

I dalje ne silaze s ljestvica popularnosti, a njihova se modna dominacija nastavlja i ove sezone.

Nije nikakvo čudo to da se zaljubljenice u modu nikako ne mogu zasititi haljina. Ovaj praktičan i svestran komad odlično je rješenje za svaku sezonu pa tijekom jesensko-zimskog razdoblja rado nosimo npr. varijante od pletiva ili toplijih materijala.

  • +19
Cvjetne haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Njihova je svestranost hvalevrijedna jer sjajno izgledaju bez obzira s kojom ih vrstom obuće spojite.

Nećete pogriješiti ni ako ih nosite s trendi combat čizmama, stiletticama, tenisicama, natikačama mule, birkenstockicama, sandalama s remenčićima... Savršene su i za prijelazno razdoblje jer ih bez problema možete kombinirati s balonerom i kožnom jaknom. Ako ste i vi ljubiteljica haljina te biste se počastili kakvim zgodnim modelom ususret proljeću, zanimat će vas koji su od njih i dalje must have.

Evo koja će četiri modela vladati ove sezone:

Haljine s puf rukavima

Popularnost haljina s puf rukavima ne blijedi iz godine u godinu, a nimalo ne čudi to što su omiljeni odabir trendseterica jer uvijek izgledaju lijepo i trendi. Upečatljivi rukavi daju im posebnost. Zaljubljenice u modu nose ih i s gležnjačama, tenisicama, ali i zavodljivim sandalama na petu.

Haljine s točkicama

Točkice su prošle godine imale svoj veliki revival i, na oduševljenje zaljubljenica u ovaj ženstveni uzorak, i dalje su itekako tražene. Naravno, sitne točke lijepo izgledaju na svakom komadu odjeće, no osobito volimo proljetne haljine s tim uzorkom. Nosite ih s tenisicama ili trendi gležnjačama od brušene kože.

Cvjetne haljine

Tko se ne veseli proljeću? Cvjetne haljine idealne su za ovo razdoblje, a ako ih već imate u svojem ormaru, onda ste savršeno opremljeni! Njima ne možete pogriješiti: bilo da su duge, bilo kratke, u jarkim bojama, krupnog ili sitnog uzorka - svatko će pronaći nešto za sebe.

Midi haljine

Midi haljine idealne su za prve toplije dane, a odlično izgledaju ako ih, primjerice, spojite s trendi tenisicama. Ako ste zaljubljenica u minimalizam, slobodno se držite neutralnih tonova poput crne, bež, tamnoplave... Ako vam se pak sviđa šareno, isprobajte jarku ružičastu ili neki dramatičan uzorak - pouzdano ćete privući pozornost.