KULTNO IZDANJE

Sin Elizabeth Hurley na genijalan način odao počast slavnoj majci

26.07.2019 u 09:36

Bionic
Reading

Osim što dijeli nevjerojatnu sličnost s majkom, sin proslavljene britanske glumice Elizabeth Hurley također se može pohvaliti i identičnim ukusom kada je riječ o modi

17- godišnji Damian Hurley nedavno je dobio prestižnu ulogu u novoj kampanji kozmetičkog brenda s potpisom slavne vizažistice Pat McGrath. U ulozi zaštitnog lica, sin glumice Elizabeth Hurley ovoga je tjedna prisustvovao zabavi povodom lansiranja nove linije kozmetike Pat McGrath u trgovini Selfridges u Londonu, a navedenim povodom slavnoj majci je na originalan način odlučio odati počast.

Model u usponu nosio je crni sako sa zlatnim pribadačama uz pripadajuće hlače i crne mokasinke s prepoznatljivim detaljem glave Meduze koja slovi za zaštitni znak luksuznog talijanskog brenda Versace.

Ugledavši Damiana na londonskoj zabavi u navedenom izdanju, javnosti nije dugo trebalo da njegov modni odabir usporede s majčinom kultnom haljinom u kojoj se 1994. godine pojavila na londonskoj premijeri komedije 'Četiri vjenčanja i sprovod' u društvu tadašnjeg dečka, glumca Hugha Granta.

Haljina s potpisom Versace koju je nosila Elizabeth Hurley ušla je u modnu povijest, a danas 53- godišnja glumica za potrebe snimanja travanjske naslovnice za magazin Harper’s Bazaar odjenula je novu, redizajniranu verziju kultne haljine s potpisom Versace, priznavši kako još uvijek stane u originalan model, iako je prošlo 25 godina.

Hurley je u intervjuu za časopis priznala kako je još uvijek iznenađuju rekacije koje je izazvala te večeri.

'Bila sam nepripremljena za ono što je uslijedilo te večeri. Pod hitno sam trebala pronaći haljinu koju ću nositi na Hughovu premijeru i u to vrijeme nisam imala pojma o modi', rekla je slavna glumica.

  • +28
Elizabeth Hurley Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Sjećam se da sam otišla u ured gdje su doslovno 'upecali' jednu haljinu i izvadili je iz bijele plastične vreće. Odnijela sam je doma i sama si napravila frizuru i šminku, boreći se s Hughom za ogledalo, koje nije bilo čak ni dovoljno veliko, u našem sićušnom jednosobnom stanu. Cijela situacija je bila poprilično neglamurozna u usporedbi s današnjim pripremama za crveni tepih', dodala je Hurley pritom otkrivši kako joj i dan-danas pristaje.

'Samo zato što mi još uvijek pristaje, ne znači da bih je danas nosila. To ne bi bilo primjereno', zaključila je glumica.

  • +5
Damian Hurley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia