ELIZABETH HURLEY

Slavna glumica nakon 25 godina uskočila u kultnu haljinu: 'Još uvijek mi pristaje'

26.03.2019 u 13:50

Bionic
Reading

Sjećate li se senzacionalne Versacejeve haljine sa zlatnim pribadačama koju je Elizabeth Hurley nosila na premijeri romantične komedije 'Četiri vjenčanja i sprovod'? Slavna glumica nedavno je za potrebe snimanja naslovnice za časopis Harper’s Bazaar odjenula novu, posebno za nju izrađenu verziju kultne haljine, priznavši kako još uvijek stane u istu haljinu, iako je prošlo 25 godina

Travanjsku naslovnicu američkog izdanja časopisa Harper’s Bazaar krasit će dobro poznato lice, britanska glumica Elizabeth Hurley. 53-godišnja ljepotica, najpoznatija po ulogama u filmovima 'More smrti', 'Poziv za Saru' i 'Austin Powers', za potrebe snimanja naslovnice uskočila je u redizajniranu verziju kultne haljine s potpisom modne kuće Versace, u kojoj je prije 25 godina zablistala na premijeri filma 'Četiri vjenčanja i sprovod' u društvu tadašnje velike ljubavi, glumca Hugha Granta.

Kada je 1994. godine lijepa Britanka prošetala crvenim tepihom, sve oči bile su uprte samo u nju i legendarnu crnu haljinu sa seksi prorezom i dekolteom koju su krasile predimenzionirane zlatne pribadače, a sada je za potrebe snimanja za popularni modni časopis Donatella Versace sašila novu verziju haljine, posebno izrađenu za slavnu glumicu.

Hurley je u intervjuu za časopis priznala kako je još uvijek iznenađuju rekacije koje je izazvala te večeri.

'Bila sam nepripremljena za ono što je uslijedilo te večeri. Pod hitno sam trebala pronaći haljinu koju ću nositi na Hughovu premijeru i u to vrijeme nisam imala pojma o modi', rekla je slavna glumica.

'Sjećam se da sam otišla u ured gdje su doslovno 'upecali' jednu haljinu i izvadili je iz bijele plastične vreće. Odnijela sam je doma i sama si napravila frizuru i šminku, boreći se s Hughom za ogledalo, koje nije bilo čak ni dovoljno veliko, u našem sićušnom jednosobnom stanu. Cijela situacija je bila poprilično neglamurozna u usporedbi s današnjim pripremama za crveni tepih', dodala je Hurley.

Haljina u kojoj pozira za naslovnicu Harper’s Bazaara razlikuje se tek u detaljima. Dekolte redizajna je ipak nešto plići, a nova vezija haljine ima i jedan dugi rukav, no najvažniji detalji - zlatne pribadače su i dalje prisutne na haljini, a slavna glumica otkrila je kako joj originalna verzija haljine iz '94. pristaje dan-danas, iako je prošlo gotovo 25 godina.

'Samo zato što mi još uvijek pristaje, ne znači da bih je danas nosila. To ne bi bilo primjereno', zaključila je glumica.

  • +28
Elizabeth Hurley Izvor: Profimedia / Autor: N.N.