božić je u zraku

Šik na špici: Ana Sasso modno usklađena s partnerom u šetnji po centru Zagreba

23.12.2017 u 16:25

Bionic
Reading

Predbožićna i sunčana subota te brojna događanja u centru grada izmamili su velik broj građana svih generacija na ulice i trgove, a užurbanost, gužva i vrećice u rukama na velika vrata najavljuju Božić. Blagdansko raspoloženje izmamilo je i mnoge poznate na zagrebačku špicu. Njome je prošetala i legendarna splitska manekenka Ana Sasso sa svojim dugogodišnjim partnerom Hrvojem Tomasovićem

Danas 54-godišnja Splićanka 1982. godine osvojila je titulu Miss Jugoslavije, a na izboru za Miss svijeta plasirala se u top 15 što je tada bio veliki uspjeh. I danas se legendarna splitska manekenka koju je proslavila reklama Pipi može pohvaliti istesanom linijom. Izgleda kao u danima najveće slave te još uvijek ima dobar modni ukusom. Zagrebačkom špicom prošetala je stilski usklađena sa svojim partnerom.

Ana Sasso je odjenula tamno plavi kaput i hlače, a njezin dragi Hrvoje Tomasović, tamnoplavu dolčevitu i traperice.

Njihova ljubav traje već 15 godina s kraćim prekidima. Dugogodišnji partner poznate Splićanke 50-godišnji liječnik krajem ožujka preselio se u Zagreb, a razlog je novo radno mjestu u KBC Sestara Milosrdnica. Ana je odlučila ostati u svom rodnom Splitu,a uz nju je ostao i ljubimac poznatog para psić Zizi koji je danas s njima bio na špici.

Šetnju po zagrebačkom centru nisu propustili ni Olja Vori, dizajner Ivica Klarić ni Tihana Harapin Zalepugin.

Uvijek atraktivna Ana Sasso prošetala špicom Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić