OPROŠTAJ OD LJETA

Zanosna Ana Sasso u badiću i danas izgleda kao djevojka Pipi

22.09.2016 u 13:34

Bionic
Reading

Iako je krunu najljepše, u tadašnjoj Jugoslaviji, osvojila prije 34 godine, Splićanka Ana Sasso i dalje izgleda besprijekorno. Na svom profilu na Facebooku objavila je fotografiju u žutom kupaćem kostimu, u kojem je pokazala sjajnu liniju i za nju dobila samo komplimente

Titulu tadašnje Miss Jugoslavije osvojila je 1982., svi je pamte kao zaštitno lice tada popularnog gaziranog pića Pipi. Ana Sasso danas ima 53 godine i izgleda senzacionalno. Na svom facebook-profilu objavila je svoju fotografiju na kojoj u žutom kupaćem kostimu pozira u moru te je za nju dobila samo komplimente.

Većina ljudi rođenih prije devedesetih sjeća se reklame za Pipi. U njoj je Ana Sasso, odjevena u bijelu majicu ispod koje nije nosila ništa, izranjala iz mora te se kroz majicu sve naziralo. Stoga je i dan danas, kad se spomene njezino ime, većini inspiracija upravo ta scena. Zbog te reklame, Ana je postala seks simbol osamdesetih, a zahvaljujući redovitu vježbanju, ima liniju na kojoj bi joj mogle pozavidjeti i upola mlađe djevojke.

Reklama za popularno gazirano piće osamdesetih


Na izgledu bi Ani Sasso mogle pozavidjeti i mnoge upola mlađe djevojke

'Veliki sam gurman, a ako ponekad pretjeram, sljedećih par dana sebi nešto uskratim i tako održavam ravnotežu', izjavila je u jednom intervjuu Ana Sasso.