VEZA NA KUŠNJI

Ana Sasso: Ljubav na daljinu sa splitskim kirurgom

06.05.2017 u 12:41

Bionic
Reading

Dugogodišnji partner poznate Splićanke Ane Sasso, 50-godišnji liječnik Hrvoje Tomasović krajem ožujka preselio se u Zagreb, a razlog je novo radno mjestu u KBC Sestara Milosrdnica. Ana Sasso odlučila je ostati u Splitu

Lubav Ane Sasso i Hrvoja Tomasovića traje već 15 godina s kraćim prekidima. Prije nepuna dva mjeseca par se suočio s novim izazovom u svojoj dugogodišnjoj vezi.

Naime, Anin partner, inače dugogodišnji kirurg u KBC-u Split, u ožujku je napustio svoje radno mjesto na splitskim Firulama, preselio se u Zagreb i počeo raditi u KBC-u Sestara Milosrdnica.

Hrvoje se novim zaposlenjem pohvalio i na svom Facebook profilu, a mnogi prijatelji poželjeli su mu sreću na novom radnom mjestu. Tomasović je kao kirurg na splitskim Firulama radio dugi niz godina, a koji je razlog njegovog premještaja u Zagreb zasad nije poznato.

Hoće li i Ana Sasso svoj dom na splitskim Gripama zamijeniti onim zagrebačkim pokazat će vrijeme, no zasad, koliko otkrivaju njezine fotografije na društvenim mrežama, Ana je odlučila ostati u svom rodnom Splitu. Uz nju je ostao i ljubimac poznatog para psić Zizi.