KRALJICA BOHO CHICA

Sienna Miller servirala vatromet uzoraka pa hrabro izdanje zaokružila hit torbicom

30.01.2023 u 10:27

Bionic
Reading

Novo izdanje Tjedna visoke mode u Parizu uveličala je i Sienna Miller. Osim u prvim redovima modnih revija, ova poznata glumica i kraljica boho chica, svojim preopoznatljivim stilom jednaku je pažnju osigurala i na ulicama Grada ljubavi

Nakon marljivog pohođenja revija, 41- godišnja Miller ugledana je s partnerom Olijem Greenom u večernjem izlasku, u kombinaciji koju samo ona može učiniti tako nosivom.

Eklektična izdanja u duhu boho stila odijevanja nisu nikakva nepoznanica za zvijezdu serije 'Anatomija jednog skandala' pa nimalo ne čudi njezino posljednje izdanje iz Pariza.

Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: MCC / Spread Pictures / Profimedia

Cvjetne hlače lepršavih nogavica, čizmice s efektom zmijske kože, karirani sako inspiriran muškim ormarom, a zatim i zelena verzija trenutno najpopularnije torbice na modnoj sceni - samo je Sienna mogla nositi toliko printova u isto vrijeme i nekako uspjeti u tome.

Odabrani model hlača brenda Acne Studios podsjetio je na njezinu čuvenu slobodoumnu garderobu s početka milenija, koju je provela u lepršavim haljinama, prslucima i čizmama. Ali dodatak muževnog kariranog blejzera – i jednostavne košulje ispod – dodao im je klasični štih. Kultna torba Jackie s potpisom brenda Gucci, u toj živahnoj nijansi zelene, zakružila je ovu eklektičnu modnu priču u režiji Miller.