IZAZOVNO IZDANJE

Padaju komplimenti: Severina je posljednjom objavom izazvala pravu pomutnju

13.11.2023 u 20:01

Bionic
Reading

Poznata Splićanka svakom svojom objavom na društvenim mrežama izaziva brojne reakcije svojih obožavatelja

Zgodna glazbenica ovih se dana nalazi u Njemačkoj, točnije u Düsseldorfu, a svojom je najnovijom fotografijom ponovno izazvala pravu pomutnju.

Glazbenica koja je ove godine proslavila 51. rođendan izgledala je senzacionalno u još jednoj kombinaciji koja joj je pristajala kao salivena istaknuvši njezinu vitku figuru.

Za nastup u klubu Kö u Düsseldorfu, Severina se odlučila za cool kombinaciju kratke traper jakne i hlačica s detaljima od kože s potpisom Jalizé Couture, brenda iza kojeg stoji Alisa Djimsiti, a ovaj izazovni look je dodatno nadogradila trendom koji se pomalo neočekivano vratio na modnu scenu - mrežastim čarapama.

Efektan stajling dodatno je upotpunila remenom Dolce & Gabanna te sandalama na visoku petu, a modnu kombinaciju kao stvorenu za pozornicu, Severina je zaokružila glamuroznom frizurom i upečatljivim make upom.

  • +4
Severina Izvor: Pixsell / Autor: MARKO LUKUNIC/PIXSELL

Kao i uvijek, komplimenti i pohvale samo nizali, te su svi hvalili look mladolike pjevačice koja je u kratkom roku dobila više gotovo 14 tisuća lajkova.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

'Najljepša si', 'Lijepa Seve', 'Prelijepa, zgodna, ma najbolja...', 'Zgodna i pametna - bingo', nisu štedjeli na riječima hvale Severinini brojni obožavatelji, a mnogi su komentirali i kako je koncert bio nezaboravan.

Inače, Severina je nedavno otkrila i gdje će nastupiti na dočeku Nove godine.

Prošle je godine održala spektakularan novogodišnji koncert u svom rodnom gradu o kojem se dugo pričalo, a sada isto sprema stanovnicima crnogorskog Kotora.