TVRDI LOKIN

Seve je zamalo pjevala za Arkanovog prijatelja?

14.02.2010 u 09:46

Bionic
Reading

Pjevač Duško Lokin otkrit će u svojim memoarima koje namjerava objaviti ove jeseni, između ostaloga, i to zašto nije pričao sa Severinom punih deset godina

Lokin (66) će iznijeti sve o svojim prijateljevanjima s Titom, Tuđmanom, Gojkom Šuškom i Nikicom Valentićem, a jedno cijelo poglavlje, kako piše Večernji list, možda posveti i pjevačici Severini Vučković (37), s kojom nije razgovarao čak deset godina.

Sve je navodno počelo nakon što je pjevačica prekinula suradnju sa Zrinkom Tutićem. Lokina je nazvala Lidija Samardžija i tražila turneju za Severinu, koja navodno nije imala 'ni lipe', prenose 24 sata.Severina je potom otputovala u Australiju s Mladenom Grdovićem i Kićom Slabincem. Tamo je trebala nastupiti u jednom jugoslavenskom klubu, no hrvatski veleposlanik nazvao je Lokina i rekao da to nije pametno jer je vlasnik tog kluba poslao čestitku za vjenčanje srpskom paru Ceci i Arkanu Ražnatoviću, optuženom za ratne zločine.

Severina nije željela poslušati taj savjet i navodno je rekla da se radi o velikim novcima. Odustala je od pjevanja tek nakon što ju je veleposlanik nazvao. Na povratku iz Australije, Lokin se posvađao sa Severinom jer je na aerodromu platio dio računa za prekomjernu prtljagu pjevačice i njenog menadžera.

Pomirili su se 2007. godine na pogrebu skladatelja Đorđa Novkovića.

Lokin kaže da neće izostaviti ni priče koje pamti iz vremena druženja s nogometašima.

'Zdravko Mamić zamolio me da Ćirinu nećakinju ubacim u studentski dom. Ja sam to napravio, a Ćiro je s Mamićem nakon toga postao najbolji prijatelj. U znak zahvalnosti širom mu je otvorio vrata Dinama, gdje je ovaj i danas visokopozicioniran. Sve što Mamić danas jest, barem pet posto je mojom zaslugom', smatra Lokin.