NIJE ZA MUŠKE OČI

Šest stvari koje nikada ne smijete raditi pred njim

01.06.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Proučite popis malih ženskih rituala koje bi najbolje bilo zadržati za sebe

Bez obzira jeste li u braku deset godina ili hodate tek nekoliko mjeseci, svaki par prije ili kasnije dođe do točke nazvane zona komfora. Neke se žene samo prestanu dotjerivati u svakoj prilici, a druge pretjeraju dopuštajući da njihov muškarac vidi sve što se događa u njihovom svakodnevnom životu. Iako svaki par može odrediti svoje granice privatnosti, jedno je sigurno – postoje stvari koje nikada ne smijete napraviti ispred partnera! Ovdje je popis rituala kojima biste čovjeka svog života trebali minimalno izložiti. Napokon, u svakoj vezi mora postajati neka tajna. Predlažemo da ovo budu vaše.
Mora postojati neki misterij u vezi, zar ne?

Nikako br. 1: uklanjanje dlačica
Na žalost mnogih prirodnih crnki, uklanjanje dlaka u tjednom ritmu je rutina poput pranja kose. No posljednja stvar koji vaš frajer i u svojim najluđim snovima želi vidjeti jest slika njegove drage kako rješava dlaka s pazuha ili lica. Čupanje obrva ili brijanje nogu nije tako strašno, ali depiliranje brkova i čupanje dlaka iz nosa nije seksi. Osim ako vi i vaš muškarac ne volite da sve bude au-natural, držite ovaj higijenski ritual iza zaključanih vrata kupaonice, kozmetičkog salona ili stana svoje prijateljice.

Nikako br. 2: odlazak u WC
OK, neki parovi nemaju problema da 'to' rade s otvorenim vratima. Međutim, to je ritual koji baš nikada ne biste trebali učiniti pred njim. Iako možda želite pokazati svoje pravo 'ja', vrata na toaletu su izmišljena s dobrim razlogom. To je vrlo privatno mjesto, zato predlažemo da zgrabite časopis, a ne svog muškarca.

Nikako br. 3: skidanje ekstenzija
Nosili ste umetne uvojke u gradu, a sad ste se vratili doma. Hoćete li ih skinuti pred njim ili se zatvoriti u kupaonicu? Savjetujemo ovo drugo. Iako ekstenzije sjajno izgledaju, nema potrebe da mu demonstrirate kako izgleda kad se skidaju, jer je taj proces, priznat ćete, pomalo čudan.

Posljednja stvar koji on želi vidjeti je prizor u kojem se rješavate dlačica s lica
Nikako br. 4: istraživanje mitesera i bubuljica
Prirodna je potreba ljudske prirode da se pogledom zalijepimo zrcalo kad primijetimo aknu. Ali je potpuno nepotrebno čistiti lice ispred svog muškarca čovjeka. Mnogi muškarci nisu opterećeni svojom kožom kao žene i neće razumjeti zašto vas crni miteser na bradi čini nervoznom. Mogao bi čak pomisliti da je vaša opsesija kožom na licu pomalo čudna. Osim toga, ni vi ne biste željeli vidjeti kako se on rješava svojih bubuljica?

Nikako br. 5: upoznavanje sa steznicima
Bez obzira koliko bili vitki, nema žene koja ponekad ne navuče steznik. Jednostavno, neke haljine samo malo previše pokazuju pa su Spanx i varijacije najjednostavnije rješenje uski struk. Ali ti čudesni saveznici trebali biti čuvana tajna među ženama.

Nikako br. 6: gunđanje o kilogramima i tračanje bivšeg

Mnogim muškarci tvrde kako su to dvije teme koje nikada ne smijemo otvarati u u vezi. Ništa više ne pokazuje vašu nesigurnost od rečenice: 'Udebljala sam se od pizze.' Ako ste se udebljali, brbljajte o tome s prijateljicom ili još bolje trenerom fitnesa. A ako osjetite potrebu da govorite o bivšem, odite do prijateljica, jer su one zbog toga na svijetu. Naravno, razumijemo da postoje određene okolnosti u kojima morate dijeliti na ove teme s vašim muškarcem, ali pokušajte to držati na minimumu.