KRALJICA STILA

Šest odličnih modnih kombinacija za svaki dan

22.02.2017 u 10:50

  • +2

Olivia Palermo

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Praćenje revija iz prvih redova na tjednima mode, za njujoršku ikonu stila Oliviu Palermo postalo je rutina, a pritom često iznenađuje nevjerojatno šik kombinacijama kojih nije nedostajalo i na novom izdanju londonskog tjedna mode

Bilo da obavlja dnevne aktivnosti ili stiže u prve redove modnih revija, njen smisao za biranje trendova i njihovo uklapanje u kombinacije mnogim ženama služi kao pravo nadahnuće.

Uoči pojavljivanja na revijama londonskog tjedna mode, svoju sposobnost kreiranja dobitnih izdanja Olivia je i ovaj put potvrdila serviravši mnoštvo kombinacija koje odišu elegancijom.

U povodu predstavljanja revije brenda Pringle of Scotland, ova ikona stila potvrdila je sposobnost vještog stiliziranja jednostavnih odjevnih komada. Na spomenutoj reviji Olivia se tako pojavila u smeđoj suknji do gležnja u kombinaciji s narančastom dolčevitom, a cjelokupnom izdanju pridodala je par plavih loaferica s paunovim perjem i ležerno zavezanu vestu na ramenima.

Na novom izdanju londonskog tjedna mode, Olivia se uglavnom pojavljivala u kombinacijama s crnim odjevnim komadima, uključujući par gležnjača u špic i neizostavnih kožnih hlača kojim je vjerna godinama.

Razbijanje potpuno crnih kombinacija Olivia je, osim stajlingom za reviju brenda Pringle of Scotland, učinila pojavom na reviji brenda Erdem uskočivši u cvjetnu haljinu koja je poslužila u formi tunike.

A post shared by yamara (@yamara)

Uvijek dotjerana i odjevena po posljednjem trendu, iskusna modna stilistica Olivia Palermo s pravom slovi za jednu od najbolje odjevenih žena, a londonski tjedan mode poslužio je kao dodatna potvrda njezine visoke titule u modnoj industriji.