GLASINE SE ŠIRE

Šelendić Malinu izbacio iz stana, pa je tek onda priznala da je trudna?!

29.09.2009 u 13:53

Bionic
Reading

Iako je sigurno poznata samo činjenica da Malina Grahek sa svojim izabranikom Josipom Šelendićem očekuje dijete, da će se ubrzo vjenčati kod matičara, a tek kasnije i u crkvi, javljaju se kojekakve priče o okolnostima za njih sretnog događaja

Početak zajedničkog života za Malinu i Josipa baš i nije započeo preveselo, barem što se napisa u medijima tiče. Nakon što je Malina navodno sudjelovala u tučnjavi s njegovom bivšom djevojkom Anteom Kodžoman, sad pak zagrebačkim kuloarima kruže priče da je Šelendić navodno Malinu u jednome trenutku izbacio iz stana u kojem žive te da je tek potom lijepa manekenka izvukla asa iz rukava priznavši mu da nosi njegovo dijete.

No, s druge strane, isto tako se šuška da je par u idiličnoj vezi te da je mladi poduzetnik naprosto oduševljen viješću da će postati otac, da Malinu obožava te da će je vrlo skoro odvesti pred matičara, a potom i pred oltar. Budući da Malina ni danas nije bila dostupna za davanje bilo kakvog komentara, čini se da će medijska hajka potrajati još koji dan dok se sasvim ne rasvijetle detalji ove veze koja po svemu sudeći itekako intrigira javnost.

Ipak, ruku na srce, Malina Grahek si nije učinila preveliku uslugu nedavno izjavivši da 'naravno da bi pristala da bude doma i da je suprug uzdržava', budući da se iz tih riječi može zaključiti da je s malo previše sigurnosti prognozirala svoju budućnost, odnosno da joj je pošlo za rukom da k sebi privuče jednog od najimućnijih neženja u zemlji.