bivša manekenka

Zimsko izdanje Antee Kodžoman: Dugo je nismo vidjeli, a sada je stigla na špicu i poglede privukla upečatljivim stajlingom

15.01.2022 u 18:15

Bionic
Reading

Sunce je mnoge ove subote izmamilo na svjež zrak, a brojni su se zaputili na omiljenu destinaciju, zagrebačku špicu. Među njima je je bila i Antea Kodžoman koja se Cvjetnim trgom prošetala u upečatljivoj modnoj kombinaciji

Nekada je Antea Kodžoman bila jedna od najtraženijih domaćih manekenki, prije 21 godinu proglašena Kraljicom Hrvatske. Iako je manekenstvo iza nje te joj je karijera krenula u sasvim drugom pravcu te je sada na poziciji direktorice marketinga nogometnog kluba Lokomotiva, Antea još uvijek privlači pažnju gdje god se pojavi. Uvijek pomno dotjerana i s upečatljivim modnim komadima, Antea je magnet za pogled.

Tako je bilo i na današnjoj špici na koju su se mnogi zaputili kako bi uživali u druženju i ispijanju kavica na grijanim terasama okupanim zimskim suncem. Za današnji izlazak Antea je posegnula za stajlingom koji je kombinirao urbane, ležerne modne komade s glamuroznim komadima.

  • +3
Antea Kodžoman Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

Vječne tamne traperice kombinirala je s udobnim i chic crnim gležnjačama ukrašenim zakovicama i prošivenim gornjim dijelom, detaljem koji se pokazao kao veliki hit ove sezone. Našla se tu i praktična crossbody torbica brenda Salvatore Ferragamo u crnoj boji i sa zlatnim detaljima. Međutim, odjevni komad koji joj je zasigurno priskrbio najviše pažnje bio je kaput.

Topao i efektan kaput jedan je od najvažnijih modnih komada za vrijeme zimskih mjeseci. I dok se klasičari teško odvajaju od onih bezvremenskih crnih, koji najčešće sežu do koljena ili pak čistokrvnog modnog klasika, kaputa u boji devine dlake, oni koji vjerno prate modne trendove ove sezone ne odvajaju se od mekih teddy kaputa i pufastih jakni koje su trenutno jedni od najpoželjnijih modnih komada.

ZAGREBAČKA ŠPICA

[FOTO] Kakvi kaputi se nose ove sezone: Zagrepčanke pokazale na koje su modele posebno slabe

Pogledaj galeriju

Međutim, Antea, koja se kao manekenka okušala i u Milanu, posegnula je za posve drugačijim zimskim modnim komadom – glamuroznim smeđim krznenim kaputom midi duljine. I dok je kaput u svakom slučaju bio vizualno atraktivan te je cijelu kombinaciju 'podigao' i dao joj glamurozan štih, ipak moramo napomenuti kako se nadamo da je Antea ipak pratila modne trendove te se odlučila za umjetno, ne pravo krzno.