VRUĆA MAŠTANJA

Seksualna fantazija iz susjedstva

11.10.2010 u 08:00

Bionic
Reading

U relativno dugoj ste vezi i povremeno maštate o drugim muškarcima. Ništa loše. Samo neka to ostane vaša mala tajna

Zamislite situaciju. Udobno opušteni ležite na trbuhu. On vam lagano masira leđa i povremeno nježno ljubi vrat. Stvari se polako kotrljaju prema punom kontaktu. Sve je dobro. Uživate. Sve ste uzbuđeniji. Oči su vam sklopljene, ali i da nisu, ne možete ga potrbuške gledati. Zamišljate ga. Kad odjednom, to nije on.

U mislima vam pred oči dolazi, ne znam, Hugh Jackman kao Wolverine ili Gerard Butler kao spartanski kralj Leonida. Naravno, to vam pojačava uzbuđenje. Nema veze. Nitko ne zna što zamišljate. Ako pomaže, samo dajte. Samo šutite.

I muškarci i žene povremeno zamišljaju romantične i seksualne odnose s megapopularnim seksipilnim svjetskim zvijezdama. Ponekad baš to zamišljanje pospješuje vjerojatnost začetka spolnog odnosa, pa i sam spolni odnos s poznatim i iskušanim partnerom.

Međutim, što ako sanjarite o nekome iz vaše blizine, nekome stvarnome, a ne o liku s naslovnica i filmskih plakata? Zamislite prijašnju situaciju, a pred oči vam umjesto Jackmana ili Butlera dolazi najbolji prijatelj vašeg partnera ili susjed iz stana desno od dizala.

Za razliku od nedostižnog seksualnog simbola, ti su ljudi nadohvat ruke. Sasvim su dostižni. Mali je korak od nevinog flerta ujutro u hodniku ili uz zajednički ručak do pune akcije. Jedan slučajan dodir rukom. Jedna rečenica. Jedna prilika. Štoviše, upravo ta mogućnost ostvarivanja seksualne fantazije čini maštanje višestruko uzbudljivijim.

Koristite li maštanje o osobi iz kruga poznanika samo za pojačavanje svoga uzbuđenja, a ne i za planiranje skorašnje akcije, šutite o tome. Ni u kojem slučaju igra istine neće biti dobro prihvaćena.

I svakako pazite da vam u posebnom trenutku s vašim partnerom preko usana slučajno ne prijeđe ime te osobe. Tada neće biti važno to što je bio samo maštarija.