STRASTVENO NAPRIJED

Seksi odluke za vruću novu godinu

31.12.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Otrcane novogodišnje odluke o prestanku pušenja, vitkijoj liniji, zdravijem životu u novoj godini zamijenite strastvenijim i maštovitijim zadacima. Budite inovativni i sastavite listu vrućih odluka koje će obogatiti vaš seksualni život. Isprobavanje novih poza, spontanost, nove lokacije. Zašto ne? Vrijedi probati

Rezimiramo godinu na zalasku i već imamo velike planove za nadolazeću godinu. Evo nekih odluka koje trebate usvojiti u noći na prelasku u 2011.

Više spontanosti manje planiranja
OK, živimo brzo s unaprijed zacrtanim tjednim planom u kojem je vjerojatno subota rezervirana za seks. No, iako planirani seks može biti jako dobar, probajte se vratiti u dane kad vas nisu toliko opterećivale obveze i kad je sve bilo podređeno mladenačkoj strasti. Budite spontani i bar ponekad zaboravite na raspored.

Isprobavanje novih poza
Misionarsku ste već apsolvirali, a nije vam strana ni ona kad je ona gore ili doggy style. Sve to nije loše, no začinite seks s malo akrobacije u krevetu. Zavirite u kama sutru, budite maštoviti ili napravite varijacije na poze koje već izvodite.

Seks na novim lokacijama
Seks na krevetu, ruku na srce, pruža bezbrojne mogućnosti, no nova lokacija poprilično će raspaliti maštu i začiniti seksi igrice. Obećajte si da ćete ove godine isprobati bar nekoliko novih mjesta. Promjena poznate okoline i već uigranog scenarija može vam donijeti vruće trenutke s partnerom.

Više razgovora o željama
Razočaravajuće je da nas većina sa svojim partnerima ne razgovara o seksu. Složit ćete se to je zbilja tužno. No često bez iskrenog razgovora nema ni dobrog seksa. Ako ne znate što vaš partner voli i vi njemu ne kažete što vam najviše godi, oboje ćete ostati uskraćeni za mnoga uzbudljiva iskustva.

Više seksi odijevanja
Dobra stara trenirka i iznošena majica najudobniji su outfit iz kojeg se ne izvlačite. No teško da ćete tako odjeveni raspametiti vašeg dragog. Trenirka pak ispod koje vire seksi tangice. Svilena haljinica ili pak samostojeće najlonke, samo su neki prijedlozi koje možete usvojiti u novoj godini. Odaberite jedan dan u tjednu i odjenite se više seksi.

Više pokazivanja osjećaja

Obećajte si da ćete voljenoj osobi što češće govoriti i pokazivati koliko vam znači. Možda baš pokazivanje osjećaja unese novu dimenziju i u vaš seksualni život.