U NOVOM SPOTU

Seksi Lana mrežom jedva obuzdava grudi

09.12.2013 u 14:23

Lana Jurčević i Connect

Izvor: Pixsell / Autor: Željko Molnar/Kristijan Antolović

Bionic
Reading

Dva mjeseca nakon što su, zatvoreni u glazbenom studiju i skriveni od očiju javnosti, neumorno radili na novom glazbenom broju, Lana Jurčević i grupa Connect napokon su izašli van s pjesmom 'Noć bez granica'

Da nisu gubili vrijeme, pokazuje činjenica da je pjesma preko noći skupila 40.000 klikova na YouTubeu.

Autori glazbe i teksta 'Noći bez granica' su Lana Jurčević i Ivan Dražić - Dragi, dok su se za aranžman iste pobrinuli već spomenuti član Connecta – Dragi, te Bojan Šalamon – Shalla i Slobodan Veljković. Montažu novog video uratka, uz Darija Radusina, odradio je Ivan Dražić - Dragi.

'Ne postoji ništa ljepše od hrpe fanatika za glazbom koji po deset sati dnevno sjede u studiju, improviziraju i svake minute se događa neka nova atmosfera pjesme! Baš smo se dali u to, čak i kad smo imali u prvu verziju gotovu, sve smo 'raskopali' i krenuli ispočetka. Željeli smo svi biti apsolutno zadovoljni krajnjim ishodom, bez ijedne 'slabe točke'. Želja je bila stilski napraviti pjesmu u maniri onoga što nam je svakodnevno servirano sa strane vanjske produkcije te tome dati svoj vlastiti pečat. Osobno, mislim da ću svoj glazbeni put nastaviti u ovom smjeru', zaključila je Lana.

Za novu pjesmu, Lana i dečki paralelno su snimili i video spot u režiji Darija Radusina, koji možete pogledati u nastavku: