hrabra odluka

Lana Jurčević pokazala novu frizuru i najavila novo poglavlje života

04.03.2023 u 20:48

Bionic
Reading

Otkad je na sceni, Lana Jurčević nije puno mijenjala svoju frizuru. Čokoladno smeđu nijansu povremeno je znala osvježiti svjetlijim pramenovima, no ovaj put zbilja je iznenadila, ali i očarala pratitelje! Pjevačica je odrezala 'šiškice' i najavila novo poglavlje u životu

Šiške su simbol hrabrosti i rez koji žene čine kada su spremne uvesti neku veliku promjenu u svoj život! Novo poglavlje života najavila je pjevačica Lana Jurčević, dokazavši istinitost onoga što se priča o ovoj popularnoj frizuri hrabrog reza. Otkad je na sceni, pjevačica njeguje svoju dugu smeđu kosu pa je ova promjena uistinu iznenađujuća.

Šiškama je Lana odlučila 'osvježiti' svoj look, a ovaj trend poznat je po tome što ima moć potpuno promijeniti imidž i istaknuti najbolje i najljepše na licu. Uz dugu čokoladnu nijansu kose, pjevačica se odlučila za ravne šiške s mekšim krajevima koje uokviruju njezino lice i ističu oči boje čokolade.

Ispod fotografije pratitelji i obožavatelji nisu mogli sakriti iznenađenje zbog promjene frizure! 'Tko ste vi i što ste učinili s Lanom?', upitao je jedan pratitelj, dok su se mnogi složili kako šiške pjevačici odlično stoje.

Novu frizuru pjevačica je predstavila fotografijom na kojoj je istaknuta njezina suptilna senzualnost, a ljubičasta mini haljina sa zanimljivim detaljem prekrasno je naglasila Lanin prodoran pogled. Novi look pjevačica je premijerno predstavila nastupom u Sloveniji, a svojim se domaćinima zahvalila za sjajnu atmosferu - na stageu, ali i u backstageu!

  • +6
Lana Jurčević Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL