FASHION GURU

Dekolte Lane Jurčević ne može se zaboraviti, on je definitivno sve što treba biti!

  • 22.01.2023 u 17:22

  • Bionic
    Reading

    Vlasnica najljepšeg dekoltea kojeg smo vidjeli u protekloj godini bez imalo je sumnje Lana Jurčević, zaključio je Fashion Guru, dok se neslavnom titulom najgore odjevenog žirija okitila ekipa iz prošlogodišnjeg 'Plesa sa zvijezdama'

    Naj dekolte: Lana Jurčević

    Prošla godina je bila itekako zanimljiva, prvenstveno jer je pandemija stavljena u neke okvire, a ljudi su se krenuli opuštati. Neki su se i previše opustili, a neki su se još više zatvorili i okrenuli nekim drugim, rekao bih duhovnijim navikama.

    Ja sam ipak za dobar dekolte, a Lana Jurčević odnijela je laskavu titulu naj dekoltea u 2022, barem ako mene pitate. Njezin dekolte u zabavnom RTL-ovom showu je definitivno sve što treba biti, nježan, bujan, a ne opet nimalo vulgaran, lijepo osjenčan.

    Bilo ga je lijepo vidjeti.

    Stilski najlošije odjeven žiri - Ples sa zvijezdama

    Ako je neka od emisija bila toliko stilski neujednačena onda je to bio 'Ples sa zvijezdama'. Žiri je bio odjeven kao da gledamo neku bivšu rusku pokrajinu, tipa Čečeniju. Toliko boja, uzoraka, sve previše naglašeno da se vidi svaki loš detalj. Znamo da je to Hrvatima zabavno jer tako izgleda zabavni program cijele Istočna Europe, još Grand show ima smisla s tom muzikom.

    • +2
    Ples sa zvijezdama Izvor: Screenshot / Autor: Nova TV

    Slažem se s tim da treba na TV-u puno toga biti prenaglašeno, ali ipak s nekim stilom, a ne samo da se nabaca što odjeća, što scenografija koje izazivaju trzaj oka i hvatanje daljinskog.

    • +7
    Maja Šuput Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram/Maja Šuput

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.