NIKAD LJEPŠA

Seksi haljina istaknula obline Kate Middleton

14.11.2014 u 10:20

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea po prvi put jasno je pokazala trudnički trbuščić, a prelijepo je izgledala u čipkanoj haljini poznate američke dizajnerice

Kate Middleton i princ William zasigurno su bili jedni od najvažnijih gostiju u londonskom Palladiumu u kojem je održan The Royal Variety Performance.

Nakon objave da Kate i William čekaju drugo dijete lijepa je trudnica prvi put jasno pokazala svoj trbuščić. Duga i elegantna crna haljina od čipke, koju je dizajnirala Diana Von Furstenburg, istaknula joj je obline, a uz nju je nosila elegantne crne cipele s potpisom Jimmyja Chooa.

Svi su odmah primijetili da vojvotkinja od Cambridgea više ne djeluje ispijeno i premršavo, a uz podignutu kosu, nakit i skupocjenu haljinu, doista je izgledala odlično.

Kako piše Daily Mail, bila je odlično raspoložena, a svi su zabilježili trenutak razgovara s mladim zavodnikom i predvodnikom boy banda One Direction, Harrjem Stylesom. Mladi je pjevač rekao da joj je čestitao na trudnoći i trbuščiću, ali se i ispravio te kazao kako nije mislio da izgleda veliko.