marta ortega

Šefica Zare modu ima u malom prstu, a u velikoj ponudi svog brenda zna 'iskopati' najbolje komade: Ovakve hlače vrući su hit

17.11.2022 u 10:31

Bionic
Reading

Prva žena Zare, posve očekivano, velika je zaljubljenica u modu, ali i u umjetnost. Tu je strast obilježila organiziranjem izložbe u A Coruñi posvećenoj njujorškom fotografu Stevenu Meiselu, jednom od najistaknutijih profesionalaca u modnoj industriji. Za tu priliku odabrala je, ponovno, upečatljiv stajling, iz modnih redova Zare, naravno

Predsjednica Inditexa Marta Ortega predstavila izložbu posvećenu modnom fotografu Stevenu Meiselu koja se može posjetiti u skladištu unutar luke A Coruña. Na istom tom mjestu kći Amancia Ortege prošle godine postavila je 'Untold Stories', još jedna izložba modne fotografije koja je bila posvećena fotografu Peteru Lindberghu.

Izložba pod nazivom ' Steven Meisel 1993., godine u fotografijama' okupila je i Martine brojne slavne prijatelje i suradnike, poput Eugenije Silve, Jona Kortajarene i Naomi Campbell, koja je viđena u šopingu u Orteginom rodnom gradu. Irina Shayk i Karlie Kloss također su bile prisutne.

Prije svečanog otvorenja prva žena Zare izložbu je razgledala u društvu gradskih dužnosnika te oca Amancija Ortege. Tom prilikom servirala je još jedna upečatljiv stajling, sa Zarinim potpisom, naravno. Modna kombinacija koja je odisala poslovnom elegancijom, ali i vrlo trendovskim izgledom uključivala je klasično sivo odijelo 'podignuto' upečatljivim detaljima.

  • +3
Marta Ortega Izvor: Profimedia / Autor: M. Dylan / ContactoPhoto / Profimedia

Ovim stajlingom šefica Zare o kojoj bruji modni svijet, još jednom je dokazala da, osim što modu ima u malom prstu, također je vrhunska ambasadorica svog brenda. U prvom planu njezinog stajlinga koji je odmah privukao pažnju našle su se hlače od odijela širokih nogavica kao odlična kombinacija tradicionalnog kroja i vladajućih trendova. I dok su na Zarinoj stranici hlače uparene s zanimjivim krojenim topom, Marta je svoju kombinaciju zaokružila H s odgovarajućim sakoom, ravnog i skraćenog kroja koji se stilski savršeno nastavljao na hlače upečatljivog kroja.

  • +20
Široke hlače do 300 kuna Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Eleganciju u sivom Marta Ortega nastavila je sivim kaputom, tek nijansu svjetlijim od odijela, ovim stajlingom žena koja modu itekako dobro poznaje potvrdila je vladajućih trend ženskih odijela koji predstavljaju moćan spoj elegancije i ženstvenosti s jasnim, čvrsto definiranim krojevima posuđenim iz muškog ormara.