MARTA ORTEGA

Prva žena Zare plijenila elegancijom na kontroverznoj reviji u Parizu

05.10.2022 u 10:22

Bionic
Reading

Dizajner i reper Kanye West izazvao je brojne kontroverze na netom završenom pariškom Tjednu mode, a njima je iz prve ruke svjedočila nova šefica Zare

Nedugo nakon nastupa na reviji modne kuće Balenciaga u ulozi modela, West je iznenada organizirao reviju u sklopu pariškog Tjedna mode, predstavivši kolekciju o kojoj se ne prestaje govoriti.

Kontroverznoj kolekciji Kanye Westa iz prvih redova svjedočila su brojna dizajnerska imena poput Johna Galliana, Riccarda Tiscija i Balenciagina Demne Gvasalije, a među moćnom gomilom iz modne industrije pronašla se i Marta Ortega Perez.

  • +3
Marta Ortega na reviji Kanye Westa Izvor: Profimedia / Autor: Laurent Salmon / KCS Presse / Profimedia

Otkako je sredinom srpnja preuzela funkciju predsjednice modne grupacije Inditex, Španjolka se nalazi u posebnom fokusu javnosti.

Na reviju Kanye Westa 38- godišnja šefica Zare stigla je u društvu supruga Carlosa Torrette noseći elegantnu, crno-bijelu kombinaciju kakve su uvjerljivo dominirale na reviji modne kuće Chanel.

Crno- bijeli stajlingom poznate Španjolke dominirali su elegantni komadi u znaku lagane verzije bijelog kaputa i crne torbice tote.

NA PARIŠKOM TJEDNU MODE

Crno-bijela elegancija: Slavne ljepotice plijenile pozornost stajlinzima na reviji Chanela

Pogledaj galeriju