NAGRADNJAČA

Schwarzkopf Professional predstavlja OSiS+ Blow & Go

11.06.2013 u 08:02

Bionic
Reading

Imate važan poslovni sastanak popodne ili uzbudljivu proslavu navečer – no vaša je frizura izgubila svoju podatnost i oblik, a nemate dovoljno vremena da je lijepo isfenirate? Evo odgovora: Schwarzkopf Professional OSiS+ Blow & Go sada vam nudi prvi 2u1 sprej za sušenje kose koji krati vrijeme sušenja dajući vašoj kosi zavodljiv volumen i luksuznu zaglađenost.

Savršeno stilizirana kosa – cijeli dan? Evo kako: dani loših frizura sada mogu biti otpuhani zauvijek; budućnost pripada uslugama sušenja u salonu kao i stiliziranju i sušenju kod kuće! Uživajte u izvanrednim frizurama u tren oka.

OSiS+ Blow & Go THICK formulacija koja kosi daje nevjerojatan volumen i glamurozan sjaj. Kosa izgleda čvršće i bujnije, a istovremeno je hidratizirana. Zahvaljujući novoj tehnologiji, sprej daje kontrolu i njegu bez otežavanja kose. Jednostavno nanesite na vlažnu kosu, posušite i stilizirajte po želji.

OSiS+ Blow & Go SMOOTH sušenjem čini kosu sjajnom i zaglađenom – za savršen sjaj, glatki izgled ili za luksuzne mekane valove u kosi. Inovativna formula osigurava dugoročnu zaglađenost i nevjerojatan sjaj površine kose kao i savršenu kontrolu frizza i stylinga. Jednostavno nanesite na vlažnu kosu, posušite i stilizirajte po želji.

Za više informacija posjetite www.schwarzkopf-professional.com ili www.press.henkel.com

Tportal.hr svojim čitateljima poklanja jedan OSiS+ Blow & Go THICK te jedan OSiS+ Blow & Go SMOOTH proizvod!

Nagrade su osvojile:

Mia Trošelj (OSiS+ Blow & Go THICK)
Biljana Blažeković (OSiS+ Blow & Go SMOOTH)

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.